Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray, Bayern'in yıldızını istiyor

A24.com.tr » spor » Galatasaray, Bayern'in yıldızını istiyor
Galatasaray, Bayern'in yıldızını istiyor

Badou Ndiaye'yi Premier Lig'e gönderen Galatasaray buradan gelecek parayla Bayern Münih'in İspanyol oyuncusu Juan Bernat'ı kadroya katmak istiyor.

Galatasaray'da transfer dönemi bitmeden sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ndiaye'yi gönderen sarı-kırmızılar sol kanat transferini nihayat gerçekleştiriyor.

NTV Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Bayern Münih'ten Juan Bernat'ın transferini istediği iddia etti. Çelikler, canlı yayında yaptığı açıklamada "Fatih Terim, Bayern Münihli sol bek Juan Bernat'ın transfer edilmesini istiyor" ifadelerini kullandı.

Eto'o bombası

Galatasaray aradığı forveti Antalyaspor'da buldu. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda sarı-kırmızılı kulüp Samuel Eto'o için Antalyaspor'a teklif yaptı. Kamerunlu golcü Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Eto'o'nun bonservisi takas yöntemiyle halletmek istiyor. Galatasaray Eto'o'nun bonservisi için Antalyaspor'a Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ın bonservisi ile ayrıca bir miktar para önerdiği öğrenildi. Galatasaray'ın dün akşam Eto'o'nun menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Fatih Terim'in de Eto'o'yu çok istediği ve yönetimin bu nedenle harekete geçtiği önerildi.  


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler