Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor listesinde kimler var?

A24.com.tr » spor » Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor listesinde kimler var?
Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor listesinde kimler var?

Galatasaray'ın başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, verdiği mesajlar ve yönetim kurulu listesiyle merak konusu oldu. Peki Ali Fatinoğlu kimdir? İşte yanıtı...

Galatasaray Spor Kulübü yarın yeni başkanını seçiyor. Başkanlık yarışı için 4 aday yarışıyor. Bu isimler mevcut başkan Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu.

Kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek.

Kongrede, kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Üyelerin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 20 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

Ali Fatinoğlu kimdir?

İş Adamı ve Sanayici Ali Fatinoğlu Ataköy Muhittin Üstündağ İlkokulu, Ataköy Muhittin Üstündağ Ortaokulu ve Bakırköy Lisesi mezunudur. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek lisans yapmıştır. Evli olan Ali Fatinoğlu'nun bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı vardır.Fatinoğlu Holding ortağı olan Ali Fatinoğlu şirketleri bünyesinde yurt içinde 10 Binin üzerinde bayi ve 78 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Banyo grubu bünyesinde Akrilik banyo küveti ve Duş teknesi, Duşakabin, Gömme rezervuar, Rezervuar iç takımı ve Çöp öğütme makinası gibi ürünler üzerinden sektörün öncü isimlerindendir.

Daha önce CHP Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur. Ataköy'de büyüyen Ali Fatinoğlu Galatasaray Kulübü Genel Kurul Üyesi'dir. Ali Fatinoğlu'nun babası Abidin Nesimi Fatinoğlu'dur. Yazar, düşünür olan Abidin Nesimi aslen Bingöl Kiğı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. 4 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmiştir. Ali Fatinoğlu baba tarafından aslen Bingöl'lüdür.

Ali Fatinoğlu'nun seçim açıklamaları

Ali Fatinoğlu panelde "Neden aday oldu? "sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı. Ali Fatinoğlu'nun adaylık açıklamasının ardından Ali Fatinoğlu önemli ifadeler kullandı.

Ben 3 yıl önce yapılan seçimde 3 adaydan da yönetim kuruluna davet edildim. Son dakikada liste değişiklikleri, pazarlıklar, birbirini tanımayan, inanmayan insanların bir araya geldiğini, sürekli sorun yaratanların da farklı ekiplerde aday olduklarını gördük. Galatasaray'ın sorunlarını burada neden çözülemediğini anladım.

FLORYA'YI KEMERBURGAZ'A TAŞIYACAĞIZ"

Gelirlerin zamanında gelmesini sağlayacağız. Gelir ne kadar zaman geçerse, o kadar değer kaybediyor. Döviz kurlarının yükselmesinden sonra ciddi bir gelir kaybediyoruz. Florya'yı satacağız, oranın ihalesi yapıldı. Kemerburgaz'a taşıyacağız.

SPOR OKULLARI PROJESİ

"Marmaris'te spor okulları açacağız. Galatasaray taraftarlarına buradan müjde veriyorum. Türk gençliğine spor yaptıracağız. Bu okulları devletten arsa tahsisleriyle alacağız. por okulları projesinde Barcelona, Chelsea ve Dortmund ile görüştüm. Bunların hepsini anlatacağım."


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler