Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray aradığı sağ beki Yunanistan'da buldu

A24.com.tr » spor » Galatasaray aradığı sağ beki Yunanistan'da buldu
Galatasaray aradığı sağ beki Yunanistan'da buldu

Galatasaray sezon sonu sözleşmesi bitecek Mariano'nun alternatifini arıyor. Sarı kırmızılılar Olympiakos'un sağ beki Omar Elabdellaoui'yi gündemine aldı.

Koronavirüs salgınının mali etkilerinden dolayı yeni sezonda bonservisi elinde olan isimlere yönelen sarı kırmızılılar aradığı sağ beki Yunanistan'da buldu.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mariano'nun alternatifini arayan Galatasaray'ın, Olympiakos forması giyen Omar Elabdellaoui'yi takibe aldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların, 3 yıldır Yunan ekibinde forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fas asıllı Norveçli sağ beki gündeme aldığı ifade edildi. 

Olympiakos'ta istikrarlı olarak forma giymesi açısından teknik heyetinde onay verdiği 28 yaşındaki futbolcu, Yunan ekibinde 161 maçta 11 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi.

Galatasaray'ın Norveçli oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro ve bonusları kapsayan bir teklifte bulunacağı gelen haberler arasında.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler