Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova Maç Özeti Goller

A24.com.tr » spor » Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova Maç Özeti Goller
Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova Maç Özeti Goller

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon başladı. Temsilcimiz Galatasaray ilk maçında güzel bir galibiyetle turnuvaya harika başladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne müthiş bir oyun ve güzel bir galibiyetle başladı.

2 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Fatih Terim'in öğrencileri, D Grubu'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 3-0 yendi. Sarı Kırmızılar'ı sonucu götüren goller Garry Rodrigues (9), Eren Derdiyok (67) ve Selçuk İnan'dan (90+4 penaltı) geldi.

Maça müthiş başlayan Galatasaray, ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı alana yıktı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Sarı Kırmızılar, 9. dakikada Garry Rodrigues'in harika golüyle 1-0 öne geçti.

Temsilcimiz golden sonra ataklarını devam ettirmesine karşın, ilk yarının sonlarına doğru oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Bu dakikalarda Muslera kalesinde devleşti; kurtarışlarıyla Galatasaray'ın soyunma odasına 1-0'lık skor üstünlüğüyle gitmesini sağladı.

2. yarıda Galatasaray tam anlamıyla oyunun tek hakimiydi. Rakibin geride boşluk bırakmasından da yararlanan Sarı Kırmızılar, buna karşın farkı artırma çabalarında amacına 67. dakikada ulaştı. Emre Akbaba'nın düşürülmesinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Eren Derdiyok, rakip defansın da hatalı baraj kurmasından yararlanarak topu ağlarla buluşturdu Galatasaray: 2 - Lokomotiv Moskova: 0.

87. dakikada Badou Ndiaye, 2. sarı kartla oyun dışı kalırken; 90+3'te Onyekuru müthiş bir deparla topu cezasahasıs sol içine taşıdı. Önündeki iki oyuncuya rağmen topu arkadaki Emre Akbaba'ya bıraktı. Bu oyuncu topu kaleci Guilherme'den kurtarırken yerde kaldı. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 90'da Eren Derdiyok'un yerine giren tecrübeli oyuncu, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek maçın skorunu ilan etti Galatasaray: 3 - Lokomotiv Moskova: 0.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 4-1 yendikleri maça göre 11'de 2 değişiklik yaptı. Terim, Ozan Kabak ve Sinan Gümüş'ü yedeğe çekti; kırmızı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayan Younes Belhanda ile o müsabakada yedek olan Fernando Reges'i, Lokomotiv Moskova karşısında görevlendirdi.

Lokomotiv Moskova karşılaşmasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki sezon aradan sonra boy gösteren sarı-kırmızılı takım, müsabakaya Fernando Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Serdar Aziz, Yuto Nagatomo, Badou Ndiaye, Fernando Reges, Younes Belhanda, Emre Akbaba, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok 11'i ile çıktı.

RORIGUES'İN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ

EREN DERDİYOK'UN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ

SELÇUK İNAN'IN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler