27.11.2019
Saat: 15:23
Saat: 15:23

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı medya araştırmasına göre, geçen hafta yazılı basında en fazla konuşulan spor kulübü yöneticisi Nihat Özdemir oldu.
A24 - ÖZEL
MTM'nin 18-24 Kasım 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmayla basında öne çıkan spor kulübü yöneticileri belirlendi.
Futbolcu maaşlarındaki verginin yükselmesiyle birlikte yazılı basında en çok konuşulan isim TFF Başkanı Nihat Özdemir oldu. Özdemir, 120 haberle yazılı basının zirvesinde yer aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 96 haberle Özdemir'in ardından en çok konuşulan ikinci yönetici olmayı başardı.
Listenin üçüncü sırasında ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 83 haberle yer aldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise 80 haberle yazılı basında en çok konuşulan dördüncü yönetici oldu.
Listenin devamında ise Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 72 haberle beşinci sırada yer aldı.