Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fırtına, Sivas'ta yara aldı! 1-1

A24.com.tr » spor » Fırtına, Sivas'ta yara aldı! 1-1
Fırtına, Sivas'ta yara aldı! 1-1

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Demir Grup Sivaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 Önemli eksiklerle Sivas deplasmanına çıkan Trabzonspor, ilk yarıda istediği etkiyi gösteremedi. ev sahibi ekip de Muhammet ve Emre Kılınç ile bordo mavili defansı zorladı. Ancak özellikle Hüseyin oldukça başarılı müdahalelerle gole izin vermedi.

İkinci yarıda oyun biraz daha hareketlendi. Önce Emre'nin şutunda Uğurcan nefis bir kurtarış yaptı. Ardından Rybalka'nın şutu direkten döndü. Ardından da Sivasspor'un golü geldi. 73. dakika defansın arkasına sarkan Emre'nin ortasında arka direkte Kone bomboş tamamladı ve oyuna girdikten hemen sonra takımını öne geçirdi. Trabzon spor bu gole hemen yanıt verdi. 75. dakikada genç yıldız Abdülkadir Parmak muhteşem bir şutla skora dengeyi getirdi. Golden sonra Trabzon'un iki şutu direkten döndü.

Son dakikalarda iki takımın çabası da sonuç vermedi ve mücadele 1-1 sona erdi. Böylece Trabzonspor 30 puana yükseldi. Demir Grup Sivasspor ise 25 puanda.

SİVASSPOR 1-1 TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ

89'
Kamil Ahmet Çörekçi'nin ceza alanına ortasında, ceza alanı içi sol yanında topu kontrol eden Anthony Nwakaeme şutunu çekiyor, ancak Tolgahan Acar yine topu çelmeyi başarıyor.

85'
Trabzonspor üst üste direklere nişanlıyor. Caleb Ekuban ceza alanı dışı hafif sağ çaprazdan çok sert vuruyor, üst direğe çarpan top dışarı çıkıyor.

84'
Trabzonspor yine öne geçme fırsatını kullanamıyor. Yusuf Yazıcı sol kanattan ortalıyor, altıpas üzerinde Anthony Nwakaeme dokunuyor top üst direğe çarpıp saha içerisine dönüyor.

81'
Trabzonspor gole çok yaklaştı. Anthony Nwakaeme çalımlarla ceza alanına giriyor, altıpas sol çaprazından şutunu çekiyor, Tolgahan Acar ayaklarıyla topu çeliyor.

75'
GOOOL! Sol kanattan Nwakaeme'nin içeri çevirdiği topu Rodallega geriye doğru bıraktı, yay üzerinden Abdülkadir Parmak'ın gelişine inanılmaz şutunda top üst direkten içeri girdi: 1-1

73'
GOOOLLL!!! Demir Grup Sivasspor, Arouna Kone ile 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan hareketlenen Emre Kılınç ceza sahasına girdikten sonra altıpas üzerine topu çıkarıyor, Arouna Kone bomboş pozisyon'da topu ağlarla buluşturuyor.

69'
Demir Grup Sivasspor'da ilk oyuncu değişikliği. Arouna Kone oyuna dahil oluyor, Muhammet Demir oyundan çıkıyor.

68'
Trabzonspor'da ilk oyuncu değişikliği.Batuhan Artarslan oyuna dahil oluyor, Abdülkadir Ömür oyundan çıkıyor.

65'
Demir Grup Sivasspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı sağ çaprazından topu kontrol eden Sergiy Rybalka şutunu çekiyor, Uğurcan Çakır parmak uçlarıyla topa müdahele ediyor ve top üst direkten saha içerisine geri geliyor.

60'
Ceza alanı içerisinde topu önünde bulan Hugo Rodallega şutunu çekiyor, ancak Demir Grup Sivasspor savunması topun kaleye gitmesini engelliyor.

59'
Yusuf Yazıcı sağ taraftan köşe vuruşunu kullanıyor, David Braz topu karşılıyor.

55'
Sergiy Rybalka'nın kulandığı köşe vuruşu'nda , Trabzonspor savunması topu karşılıyor.

51'
Kendi yarı alanından hızlı bir şekilde kontra atağa çıkan Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor'u 4'e 3 yakaladı. Abdülkadir Ömür yayın hemen gerisinden şutunu çıkardı ancak top sol direğin yanından dışarı çıktı.

45'
Sivas'ta ikinci yarı başladı!

D.A.
İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

45'
Sivasspor'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kale alanı içindeki Hakan Arslan'ın kafa vuruşunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

41'
Ndinga, Trabzonspor savunmasının arkasına mükemmel bir top yolladı. Sağ kanattan hareketlenen Diabate topu oyun alanı içinde tutamadı.

35'
Topla oynama oranları birbirine çok yakın. Sivasspor'un %51'e %49'luk üstünlüğü bulunuyor.

30'
Mücadele karşılıklı top kayıplarıyla sürüyor.

24'
Fousseni Diabate sağ çaprazdan içeri doğru kat ediyor, yayın içi hafif sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, Hüseyin Türkmen kaleye gitmesini engelliyor

20'
Emre Kılınç sol kanattan ortalıyor , savunmada Hüseyin Türkmen topu karşılıyor.

19'
Sergiy Rybalka sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor, ceza alanı içerisinde David Braz yükselip kafa vuruşunu yapıyor , ancak Trabzonspor savunması tehlikeyi savuşturuyor.

14'
Muhammet'in tedavisi için oyun duraklarken VAR hakemleri de bir yandan pozisyonu inceledi ancak herhangi bir ihlal tespit edilmedi.

10'
Trabzonspor iki Abdülkadir'le hücum hattında etkili olmaya çalışıyor.

3'
Diabate'nin sağ kanattan taşıyıp ortaladığı topa kale önünde Muhammet kafayı vurdu, top üstten dışarı gitti.

1'
Maça Sivasspor başlıyor.

-
Trabzonspor ise 18.hafta sonunda, 29 puan ile Spor Toto Süper Lig'de 6.sırada yer alıyor.
-
Demir Grup Sivasspor 18.hafta sonunda, 24 puan ile Spor Toto Süper Lig'de 9.sırada yer alıyor.
-
Saat 19:00'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda başlayacak mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.
-
Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında, Trabzonspor'u konuk ediyor.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler