Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fenerbahçe'nin cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı

A24.com.tr » spor » Fenerbahçe'nin cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı
Fenerbahçe'nin cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı

Fenerbahçe'ye verilen 3 maçlık seyircisiz oynama ve 1 milyon TL'lik para cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar sonrasında sarı-lacivertli takımın cezası belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Ziraat Türkiye Kupası olayları sonrası Fenerbahçe'ye verdiği 3 resmi maçı seyircisiz oynama ve 1 milyon TL'lik cezasını onadı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile karar verilmiştir."

NELER YAŞANMIŞTI?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesinin 57. dakikasında olaylar çıkmış ve Şenol Güneş, başına aldığı darbe nedeniyle yaralanmıştı. Güneş'in soyunma odasına gitmesi sonrası hakem maçı tatil etmişti.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler