Saat: 20:39

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Vincent Janssen'den müjdeli haber geldi.
Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan Fenerbahçe'ye kiralanan Vincent Janssen, etkili performansıyla dikkat çekmiş ancak yaşadığı sakatlık yüzünden formasından uzak kalmıştı.
Hollandalı golcü oyuncu, uzun bir aranın ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu önemli gelişme sarı lacivertlilerin yüzünü güldürdü.
Ligin 15. haftasında oynanan Bursaspor maçında sakatlanan ve 4 aydır takımdan uzakta kalan Janssen, maç eksiğini giderebilmek içinse özel bir programla çalışıyor.
Vincent Janssen'in Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Demir Grup Sivasspor maçı kafilesinde olması beklenmiyor. Ancak 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 21 kişilik kadroda olması bekleniyor.