Saat: 09:13

Fenerbahçe'de Fransız modası. Valbuena'nın ardından City'li Clichy'de de sona yaklaşan sarı-Lacivertliler'in tecrübeli ismi kadroya dahil etmek üzere olduğu iddia edildi.
Fenerbahçe tranfer bombardımanına devam ediyor. Fransız oyuncu Valbuena'yı İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçiren Sarı-Lacivertliler'de yeni hedef Gael Clichy. Manchester City ile sözleşmesi sona eren tecrübeli sol bek için girişimlerini hızlandıran yönetimin Fransız oyuncuyu her an açıklayabileceği iddia edildi.
Hasan Ali Kaldırım ile de sözleşme yenilemek üzere olan Fenerbahçe yönetimi Clichy'i de kadroya katarak sol bekte alternatif yaratmak istiyor. Lig maratonunda formayı formayı kimseye kaptırmayan Hasan Ali'nin ardından Clichy'nin de olası transferi İsmail Köybaşı'nı 3'ünü alternatif yapacak.
3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ
Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren Fransız sol beke, Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme önerdiği, oyuncunun da teklife sıcak baktığı kaydedildi.
Ayrıca Gael Clichy'nin kısa bir süre içinde Türkiye'ye geleceği ve transferin sonlanacağı iddia edildi.
Geçen sezon Manchester City formasıyla 25 maça çıkan Clichy, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Deneyimli sol bek, 28 kez Fransa Milli Takımı forması da giymişti.