Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fenerbahçe 1-0 Osmanlıspor (Maç Özeti)

A24.com.tr » spor » Fenerbahçe 1-0 Osmanlıspor (Maç Özeti)
Fenerbahçe 1-0 Osmanlıspor (Maç Özeti)

Ligde şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Fenerbahçe, evinde ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor'u konuk etti. Sarı lacivertliler 3 puanı son dakikalarda gelen golle aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Osmanlıspor Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, mücadelenin 90. dakikasında Mehmet Topal'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

İLK 11'LER:

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef, Alper, Lens, Fernandao
Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Procazka, Pinto, Carlos, Musa, Regattin, Ndiaye, Maher, Bifouma

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

SON 2 MAÇ BERABERE BİTTİ

İki takım arasında bu sezon oynanan ilk karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Ankara’da oynanan mücadelede Osmanlıspor, Ndiaye’nin golüyle öne geçmiş, Fenerbahçe ise ikinci yarıda Van Persie ile eşitliği yakalamıştı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise Fenerbahçe rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Ligin ikinci yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşma ise golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İKİ TAKIM DA LİGDE FORMSUZ

Hem Fenerbahçe, hem de Osmanlıspor, ligin ikinci yarısında oynadığı karşılaşmalarda sadece 1 kez kazanabildi. Ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, sahasında 1-0 galip gelirken, bu maçın ardından çıktığı 4 lig mücadelesinde 1 yenilgi ve 3 beraberlik elde etti. İlk yarının aksine, performans düşüklüğü yaşayan Osmanlıspor da ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı. Ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 4 maçta sadece 1 puan alabilen Ankara ekibi, sonrasında ise Adanaspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Osmanlıspor, geçtiğimiz hafta ise zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir'e sahasında 1-0 kaybetti.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında İstanbul'da yapılan 7 lig maçından 6'sını, biri hükmen olmak üzere ev sahibi ekip kazandı, son randevu berabere bitti. İstanbul'da Fenerbahçe, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 14 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

Geçen sezon Kadıköy'deki müsabaka golsüz sona erdi.

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler