Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Ersun Yanal geri mi dönüyor Fenerbahçe açıkladı

A24.com.tr » spor » Ersun Yanal geri mi dönüyor Fenerbahçe açıkladı
Ersun Yanal geri mi dönüyor Fenerbahçe açıkladı

Fenerbahçe, Ersun Yanal ile anlaşma sağladı haberlerine sarı-lacivertli kulüpten açıklama geldi. Peki Ersun Yanal Fenerbahçe teknik direktörü mü oldu, geri mi döndü, yeni teknik direktör kim?

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe’nin Ersun Yanal ile anlaştığı şeklindeki iddiaların ardından, sarı-lacivertli kulüpten açıklama geldi.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden ‘Kamuoyuna duyuru’ başlığı ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

İLGİLİ HABER Ersun Yanal Fenerbahçe'ye geri mi döndü teknik direktör oldu mu Ersun Yanal Fenerbahçe'ye geri mi döndü teknik direktör oldu mu

HABERİN ORİJİNALİ

Fenerbahçe Cocu sonrası Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oldu. Milliyet'in haberine göre, sarı-lacivertli kulüp, taraftarların da çok istediği tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Son dakika gelişmesine göre, sarı-lacivertli kulüp, taraftarların da çok istediği tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin aracılar vasıtasıyla gerçekleştiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray derbisine Erwin Koeman ile çıkmıştı. Yeni sezon planlamasını şimdiden yapan Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Ersun Yanal oldu.

Taraftarın da takımın başında görmek istediği deneyimli teknik adam için ilk hamle böylece gerçekleşti.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler