Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Dursun Özbek'ten yıldız sözü

A24.com.tr » spor » Dursun Özbek'ten yıldız sözü
Dursun Özbek'ten yıldız sözü

Sezona lider olarak devam eden Galatasaray'da kadronun eksiklerini tamamlamak isteyen Dursun Özbek'in Tudor'un raporu doğrultusunda Türkiye'den iki ismi listeye aldığı öğrenildi.

Süper Lig'de 26 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray'da tüm hesaplar şampiyonluk üzerine. Transfer için teknik direktör Tudor'dan gelecek raporu bekleyen Dursun Özbek ve ekibi, Türkiye'den iki ismi listeye aldı.

G.Saray'da Dursun Özbek, takımın iyi performansı nedeniyle mümkün olan en yüksek parayı harcama kararı aldı.

Galatasaray’da, gözler transfere döndü. Sezon başında kadroyu büyük oranda yenileyen ve önemli bir harcama yapan Galatasaray'da ocak ayı transfer dönemi planlaması, alınan futbolcuların uyumuna ve takımın ligdeki durumuna göre yapılacaktı.

Tudor'la Avrupa'dan elenilmesine rağmen Süper Lig'de gösterilen iyi performans, yönetimi harekete geçirdi. Bir anlamda güvenoyu kazanan Hırvat hoca, transfer iznini kaptı.

Başkan Dursun Özbek, sezon başında Tudor'a verdiği “İlk 10 hafta sonra transferi görüşürüz” sözünün arkasında duracak. Dursun Özbek, İgor Tudor ve Sportif Direktör Cenk Ergün, üçlü bir zirve gerçekleştirip takımın durumunu masaya yatırdı, eksik bölgeleri değerlendiren kurmaylar, ayrıntılı bir rapor hazırlanması konusunda sözleşti.

Hırvat çalıştırıcı, takımda eksik gördüğü noktaları ve istediği oyuncuları bir raporla bildirecek.

ÖZBEK HEM ŞAMPİYONLUK HEM ŞAMPİYONLAR LİGİ VİZESİ İSTİYOR

İşin maddi yanı ise teknik heyeti daha da mutlu edecek cinsten. 2 Aralık'taki mali genel kurulda yeni bütçeye onay alacak Özbek, transfere olabilecek en yüksek rakamı ayıracak. Sezon sonundaşampiyonluk ipini göğüslemekten başka bir şeyi düşünmeyen Özbek, hem takımın Şampiyonlar Ligi bileti almasını kesinleştirmeyi hem de Tudor'un başarılı performansını ödüllendirmeyi planlıyor. Bu yönde somut adımlar önümüzdeki günlerde atılacak.

KADRO DERİNLİĞİ ŞART

Igor Tudor ve Cenk Ergün, ilk etapta iki futbolcu alınması konusunda sözleşti. Bunların sol bek ve orta saha olması planlanıyor. Ancak gidecek isimlere göre sayılar artabilir. Takımda süre alamayan ve rotasyonda düşünülmeyen futbolcuların gönderilmesiyle birlikte özellikle kulübeyi güçlendirme yönünde daha fazla takviye yapabilir. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler