Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Donnarumma için Real Madrid devrede

A24.com.tr » spor » Donnarumma için Real Madrid devrede
Donnarumma için Real Madrid devrede

İtalyanların 'yeni Buffon' dediği 18 yaşındaki Gianluigi Donnarumma için Real Madrid'in devrede olduğu iddia edildi. Milan'la köprüleri atan genç yıldız İspanya'ya çok yakın.

Yeniden Real Madrid başkanlığına seçilen Florentino Pezer, Milan'la sözleşme imzalamaya yanaşmayan Gianluigi Donnarumma için devreye girdi. Sözleşme yenilemediği için Milan yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmakla tehdit edilen 18 yaşındaki eldiven İtalya defterini kapattı. Son olarak İtalya - Danimarka 21 yaş altı milli maçında İtalyan tribünler tarafından protesto edilen Donnarumma'nın yeni sezonda Milan forması giymesi imkansız görünüyor.

Donnarumma'nın harika bir kaleci olduğunu dile getiren Perez, "Dünya üzerindeki herkes onun ne kadar iyi bir kaleci olduğunu biliyor. Buffon'un ardından İtalya Milli Takımı'nın kalesi de ona emanet edilecek. Son dönemde bu konuda çok fazla soru aldım. Tek söyleyebileceğim, Donnarumma kesinlikle ilgilendiğimiz oyuncular arasında. Ancak her transfer girişimimizi kamuoyuyla paylaşamayız." diye konuştu.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, AC Milan ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Donnarumma'nın bu yaz başka bir takıma gitmek istediği, ancak Milano ekibinin gerekirse önümüzdeki sezon yedek oturtmaya pahasına genç kalecisinin transferine izin vermeyeceği ifade ediliyor.

 

RONALDO KALIYOR MU?

Florentino Perez, ülkeden ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo ile ilgiliyse temkinli konuştu.

İspanyol basınında yer alan açıklamasında Perez, "Ne ben ne de Real Madrid'den herhangi biri onun ayrılacağına inanıyor. FIFA Konfederasyonlar Kupası'ndan sonra Ronaldo ile konuşmayı düşünüyorum. Ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcuyu milli takımdayken rahatsız etmek istemediklerini dile getiren Perez, "Ronaldo, Real Madrid'in futbolcusu ve olmaya da devam edecek. Ronaldo'nun serbest kalma bedeli 1 milyar avro. Gelen bir teklif yok ve onun ayrılacağını düşünmüyorum." yorumunu yaptı.

BASINDA YER ALAN İDDİALAR RONALDO'YU ETKİLEDİ

Vergi kaçırdığı iddiasıyla Madrid savcılığınca hakkında dava açma başvurusu yapılan Ronaldo ile ilgili çıkan haberler sonrasında Portekizli futbolcunun avukatlık bürosuyla temasa geçtiklerini anlatan Perez, "Ronaldo'nun İngiltere'de oynadığı dönemde sahip olduğu ve hiçbir sorun yaşamadığı şirket, Real Madrid'de oynarken de var oldu. Her şey bir yanlış anlama olmalı ve kısa sürede açıklığa kavuşturulmalı. Eminim ki, imaj gelirleriyle ilgili hiçbir beyanını saklamadı ve gelirlerini açıkladı. Ama uyuşmazlık var mı onu bilmiyorum. Eğer var ise bu mahkemeye ve sonrasında Yüksek Mahkeme'ye taşınacaktır. Ama şimdiden bir suçlu imajı vermek normal değil." değerlendirmesinde bulundu.

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler