Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

"Devlet-millet el ele" sloganıyla özel maç yapılacak

A24.com.tr » spor » "Devlet-millet el ele" sloganıyla özel maç yapılacak
"Devlet-millet el ele" sloganıyla özel maç yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kulüp başkanları ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Şehitler Tepesi'ne ziyarette bulunup karanfil bıraktı.

Beşiktaş'taki terör saldırısının simge yeri haline gelen Şehitler Tepesi'ne ziyaretler devame diyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın hemen yanında bulunan yeni adıyla Şehitler Tepesi'ne yapılan saldırıyı kınamak ve şehitleri anmak için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Demirören ve kulüp başkanları, hep birlikte kol kola Şehitler Tepesi'ne yürüdü.

"SPOR CAMİASINA DÜŞEN BİRLİK OLMAKTIR"

Burada yaptığı açıklamada Bakan Kılıç, "Burada gerçekleştirilen saldırı ülkemizin birlik ve kardeşliğine ihanet içinde yapılan saldırıydı. Ülkemizin birliğinin bu tür ihanetlerle asla bozulmayacağını göstermek için buradayız. Spor camiasına düşen en büyük sorumluluk tribünlerdeki birlik ve beraberliktir.Tüm kulüplerimizin formalarının üzerine tek bir ortak nokta var. Ay-Yıldızlı bayrağımız. Bu bayrak altında olacağız." dedi.

ŞEHİT YAKINLARI İÇİN YARDIM MAÇI

Yürüyüşün ardından Çağatay Kılıç, Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşdağ ve Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi. Yapılan açıklamalarda, 22 Aralık Perşembe günü bir yardım maçının düzenleneceğinin altı çizildi.

Konuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Perşembe günü 'devlet-millet el ele' sloganıyla her takımımızdan 1 yabancı 1 yerli oyuncu alınarak maç yapılacak.Bu caniliği yapanları, caniliği planlayanları inandıkları her neyse onun içinde boğulmalarını diliyorum.Yitip gidenlerin yerlerine bir şey koyamayız ama emanetlerine sahip çıkmak vatandaşlık görevimiz." dedi.

Yapılacak maçın detaylarıyla ilgi henüz bir bilgi aktarılmazken, Terim, "İlk 18'e giremeyen oyuncular da gelebilir. Oyuncuların oynama sürelerini çok kısa tutacağız." dedi.

Yapılan maçın gelirleri şehit ailelerine ve yakınlarına aktarılacak. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler