Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Derbi yenilgisi sonrası dansöz oynattılar!

A24.com.tr » spor » Derbi yenilgisi sonrası dansöz oynattılar!
Derbi yenilgisi sonrası dansöz oynattılar!

Galatasaraylı futbolcuların Beşiktaş derbisindeki yenilgi sonrası doğum günü partisinde dansöz oynatması gündeme bomba gibi düştü.

Süper Lig'in 9. haftasında oynana Beşiktaş derbisinde kötü bir performans sonrası 1-0 yenilen ve eleştirilen hedefi olan Galatasaray'da bir skandal daha patlak verdi. Sarı kırmızı ekibin futbolcuları derbi mağlubiyetinin sonrasında bir doğum gününe katılıp eğlenmesi sosyal medyada şok etkisi yarattı.

DONK EN ÇOK ELEŞTİRİLEN İSİM

Babel, Lemina ve Donk'un kadın arkadaşlarıyla birlikte doğum günü kutladığı ve dansöz oynattığı videolara, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Derbi yenilgisinin ardından böyle bir eğlenceye katılan isimler eleştirilirken, oğlunun ameliyat olması sebebiyle Beşiktaş maçında oynamayan Donk'un doğum günü kutlamaya gitmesi, sert yorumlara sebep oldu.

Parti gecesine dair çıkan yeni görüntülerde Donk'un, dansözlerle halay çektiği görülüyor. 

Donk, derbi öncesi, "Oğlum bugün başarılı bir ameliyat geçirdi ve onun yanında olmalıydım. Bu sebeple bugün derbide sadece tüm kalbim ve inancımla takımımı destekliyor olacağım." ifadelerini kullanmış ve maçta forma giymemişti.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler