Saat: 16:28

Galatasaray'ın durgun isimlerinden Sneijder ve Eren Derdiyok, dün akşam 3-1 kazanılan maçta Bursaspor'a patladı. Yıldız oyuncuların golle buluşması moralleri de düzeltti.
Galatasaray, dün Bursaspor'u 3-1 mağlup ederken, uzun süredir gol hasreti çeken iki yıldızının ağları sarsmasıyla çifte mutluluk yaşadı. Cimbom'un Hollandalı 10 numarası Sneijder, tam 307 gün süren gol orucunu Bursaspor maçında açtı. Son olarak geçen sezon 23 Ocak'ta Osmanlıspor maçında ağları sarsan Sneijder, 55. dakikada jeneriklik bir frikik golüne imza attı.
Sneijder, kariyerinde Bursaspor'a karşı 11. maçında 6. golünü attı. Bu sezon ligde ilk kez bir maça yedek başlayan Eren Derdiyok ise 86. dakikada Podolski'nin yerine girdi. 90+1'de Sinan'ın asistinde ağları havalandıran tecrübeli santrfor, 5. haftada oynanan Beşiktaş derbisinde attığı golün ardından başlayan gol orucuna son verdi. Bu sezon ligdeki toplam gol sayısını 6'ya yükseltti.