Saat: 21:12

Roma'da gösterdiği performansla dikkat çeken Milli yıldız Cengiz Ünder'in Premier Lig temsilcilerinden Manchester City'e transfer olacağı iddia edildi.
Roma'da harikalar yaratan Cengiz Ünder, kısa sürede ilk 11'in değişmez ismi haline geldi. Şimdiden pek çok Avrupa devinin radarına giren Ünder'in sezon öncesinde Manchester City'e transferinin son anda gerçekleşmediği öğrenildi.
Cengiz'in Roma'dan önce City ile anlaşmak üzere olduğunu belirten menajeri, Roma'ya gitmesi Cengiz için daha iyi oldu dedi.
"ROMA'YA GİTMESİ DAHA İYİ OLDU"
İtalya basınına konuşan Uzun, "Manchester City ile sözleşme imzalamaya hazırdı. Bundan mutlu değildim. Başakşehir Başkanı'nı aradım ve Roma ile görüşmesini söyledim. Senin için görüşeceğim dedi. Cengiz çok olgun birisi. Büyük bir star olma potansiyeli var. Teknik direktör Eusebio Di Francesco ve Sportif Direktör Monchi ile birlikte çalışması onun için daha iyi oldu" dedi.
"BÜYÜK KULÜPLER İZLİYOR"
Cengiz Ünder'in en az 2 yıl daha Roma'da kalacağını belirten Ömer Uzun, "Büyük kulüplerin Cengiz'i izlediğini inkar edemem. Onlar da gösterdiği performans karşısında şaşırıyorlar. Benim tavsiyem en az 2 yıl daha Roma'da kalması. Daha da gelişmeye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.