Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Caner ile Talisca arasında neler yaşandı?

A24.com.tr » spor » Caner ile Talisca arasında neler yaşandı?
Caner ile Talisca arasında neler yaşandı?

Trabzonspor beraberliğinin ardından Beşiktaş soyunma odası karıştı. Karşılaşmanın ardından sinirli bir şekilde soyunma odasına inen Caner Erkin ile Talisca arasında yaşanan kavganın arka planı.

Beşiktaş'ta son iki haftada rakiplere kaptırılan 5 puanın yarattığı baskı, oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor. Trabzonspor'la oynanan 2-2'lik mcüadelenin ardından sinirleri hayli gerilen Caner Erkin ile Talisca'nın kavga ettiği haberleri gündemi sarstı. İşte soyunma odasında yaşanan kavganın perde arkasında yaşananlar.

CANER'DEN TALİSCA'YA KÜFÜR

Maç bitmiş, sinirler gergindi. Caner kaçan gollere, direkten dönem şutlara sinirlenmiş ve bir ara Talisca'nın pozisyonu harcadığı için saha içinde de arkadaşına tepki göstermişti. Maç sonunda da Caner, soyunma odasında Talisca'ya mırıldanıyordu. İşte o sırada Talisca tercüman Arda'ya dönerek Caner'in sözlerini tercüme etmesini istedi. Arda ise Caner'in maç içinde yaşananlara ve pozisyonlara tepki gösterdiğini söylerken, Talisca sağ ayağı ile Caner'e hafifçe vurdu. Hemen Araya kaptan Necip ve Tolga girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

 

Soyunma odasında yaşananı Mehmet Kulaksız'dan çok çabuk şekilde öğrenen Teknik Direktör Şenol Güneş, cezalı olduğu için hemen soyunma odasına inemediğij için haber gönderdi. Güneş, "Kimse kafile otobüsüne binmesin cezam nedeniyle 45 dakika sonra oraya geleceğim" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ DEVREYE GİRMESEYDİ...

 

Uzun bekleyişten sonra soyunma odasına inen Şenol Güneş futbolculara dönerek, "Benim bulunduğum yerde böyle olaylar yaşanmaz bir daha yaşanmayacak ve birbirimizden hemen özür dileyin" dedi. Bunun üzerine, Caner ve Talisca birbirlerine sarılarak yaptıkları olaydan dolayı özür diledi ve iş tatlıya bağlandı, tesilerin yolu tutuldu. Yönetici, Candaş Tolga, "Biz aile arasında her türlü olayı yaşarız ama şu anda hedeflerimiz yüksek ve önemli olan böylesine küçük bir olayı medyaya kimin sızdırdığı. Beşiktaş'ı kimlerin karıştırmaya çalıştığını araştırıyoruz, buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

 

Bu arada teknik direktörü Şenol Güneş iki gün futbolculara izin verdi. Güneş, yönetimin isteği doğrultusunda rapor hazırlayacak ve bu rapor doğrultusunda oyunculara ceza verilip, verilmeyeceği ilk toplantıda gündeme gelecek. Talisca ve Caner arasındaki gerginliğin önemli olmadığını belirten bazı futbolcular ise, "Başarı olan her yerde stres ve sinir vardır. Biz arkadaş ve büyük bir aileyiz. Hedeflerimize ve önümüze bakıyoruz" yorumunu yaptılar. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler