Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Bursaspor ile Fenerbahçe berabere kaldı

A24.com.tr » spor » Bursaspor ile Fenerbahçe berabere kaldı
Bursaspor ile Fenerbahçe berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 Geçtiğimiz hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor’a deplasmanda 1-0 kaybeden, Spor Toto Süper Lig’de de ilk devreyi son 5 maçında aldığı 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile kapatan Fenerbahçe, ikinci devrenin ilk maçında konuk olduğu Bursa’dan da bir puanla dönüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Ümraniyespor maçına göre tam 6 farklı ismi sahaya sürdüğü Fenerbahçe, 20. dakikada Roberto Soldado ile öne geçti. Mauricio Isla’nın sağdan ortasında çok şık bir vuruş yapan İspanyol oyuncu, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının özellikle son dakikaları büyük heyecana sahne oldu. 80. dakikada Bursaspor üst üste iki net fırsattan Yusuf Erdoğan ve Umut Nayir ile faydalanamazken, normal sürenin son anlarında skora denge geldi.

89. dakikada Fenerbahçe'nin çıkarken kaybettiği topta Diafra Sakho'nun ortasında Aytaç Kara'nın kafa vuruşu ile skor 1-1'e geldi ve karşılaşmada başka gol olmayınca iki ekip sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla sarı lacivertli ekip 17, Bursaspor ise 22 puana ulaştı.

Fenerbahçe'de Soldado bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü attı. Ayrıca Bursaspor 18. maçında 10. beraberliğini aldı.

Fenerbahçe, 19. hafta mücadelesinde Kadıköy’de Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecekken, Bursaspor da Kayserispor’a konuk olacak.

BURSASPOR - FENERBAHÇE: 1-1
Stat: Bursa Büyükşehir Belediye
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Bursaspor: Muhammed Şengezer, Umut Meraş, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı, Badji, Aytaç Kara, Tunay Torun (Dk. 69 Sakho), Latovlevici (Dk. 46 Lima), Saivet (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Umut Nayir
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Mehmet Topal, Mehmet Ekici (Dk. 61 Valbuena), Dirar, Ayew, Soldado (Dk. 77 Frey)
Goller: Dk. 20 Soldado (Fenerbahçe), Dk. 90 Aytaç Kara (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 29 Barış Yardımcı, Dk. 65 Yusuf Erdoğan, Dk. 81 Aytaç Kara, 90+2 Umut Nayir (Bursaspor), Dk. 57 Soldado, Dk. 81 Dirar (Fenerbahçe)


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler