Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Burak Yılmaz'a gözdağı

A24.com.tr » spor » Burak Yılmaz'a gözdağı
Burak Yılmaz'a gözdağı

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin gerisinde bir performans sergileyen Kanadalo forvet Cyle Larin, takımın yeni transferi Burak Yılmaz hakkında açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, siyah-beyazlı takımın Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı takımın kampıyla ilgili konuşan Cyle Larin, "Burada kamp güzel şekilde geçiyor. Yeniden takım birlikteliği oldu, bu da pozitif bir gelişme. Ben de sıkı çalışıyorum ve ekstra antrenmanlar yapıyorum. Goller atıyorum ve bu goller özgüvenin gelişmesi adına oldukça değerli. İlk yarıda takım olarak mücadele ettik ama bunu zaman zaman yaptık. İkinci yarıda bunu genele yaymak istiyoruz" dedi.

BURAK YILMAZ AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz transferinin sorulması üzerine konuşan Cyle Larin "Burak Yılmaz çok değerli bir oyuncu. Takıma büyük katkılar sağlayacaktır. Forvet rekabetini yükseltecek. Vagner Love, İstanbul'da kaldı. Ben de takıma katkı sağlamak için çalışıyorum." diye konuştu.

"OYNADIKÇA ÖZ GÜVENİNİZ ARTIYOR"

Sezon başında goller attığını ancak daha sonra performansında düşüş yaşadığını anlatan Larin, antrenmanlarda elinden geleni yaptığını, iyi bir şekilde çalıştığını belirterek, "Bu öyle bir mesele ki oynadıkça öz güveniniz artıyor. Ben de bunu yakalayabilmek için elimden geleni yapıyorum. Baskıyla baş edebilen bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Yüksek atmosferli maçlar benim motivasyonumu da arttırıyor. Her maçta da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hazırlık maçlarında da iyi performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Üç gol attım. Tabii aldığınız dakika yükseldikçe daha yüksek bir performans ortaya koyma şansınız da yükseliyor. Bu bir zaman meselesi. Ama bu pozitif ivmenin sezonun geri kalanına da yansıyacağını düşünüyorum."

"GÜNDEN GÜNE DAHA İYİYE GİDİYORUM"

Daha önce oynadığı MLS'de (Amerikan Birinci Futbol Ligi) de baskılı bir ortam, taraftar etkisi olduğunu ancak bunun Türkiye'deki ilgi ve ortamla kıyaslanamayacağını ifade eden siyah-beyazlı oyuncu, daha iyi performans ortaya koyabilmek için kendisini baskı altına almaya çalıştığını vurguladı.

Larin, Beşiktaş'ın oyun şeklinin kendi oyun stiline uygun olduğunu ifade ederek, "Antrenmanlarda bunu geliştirmeye çalışıyorum. Takım arkadaşlarım bir orta yaptığı zaman benim de doğru zamanda doğru yerde olmam gerekiyor. Bazen ceza sahası içerisinde bire iki, ikiye üç kalabiliyorsunuz. O kadar kolay değil ama bu iletişim günden güne gelişiyor. Şut atma becerimle ilgili kampta ekstra çalışmalar yapıyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum." diye konuştu.

"AVRUPA KUPALARINDA OYNAYACAK BİR TAKIMIN PARÇASI OLMAK İSTEDİM"

Larin, sezonun ilk yarısında bazı maçlarda çok iyi bir takım birlikteliği ortaya koyduklarını, birlikte mücadele ettiklerini ancak bunu devamlı olarak yapamadıklarını belirtti.

Beşiktaş'a mücadeleye kendini hazır hissederek geldiğini anlatan Larin, "Yoksa ülkemde kalır, Avrupa'ya Beşiktaş'a hiç gelmezdim. Buraya gelip yüksek hedeflere oynayacak, Avrupa kupalarında oynayacak bir takımın parçası olmak istedim. Beşiktaş için önemli bir oyuncu olabilirim. Takımın önemli bir parçası olabilirim. Şampiyonluk her zaman aklımızda ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum. Yeteri kadar kritere sahibiz. Devamlılığı yakalarsak ligdeki her maçı kazanabiliriz. Bu devamlılığı yakaladığımızda şampiyonluğun ciddi bir adayı haline geliriz." dedi. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler