Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş yıldızları için servet istiyor

A24.com.tr » spor » Beşiktaş yıldızları için servet istiyor
Beşiktaş yıldızları için servet istiyor

Lig'de ve Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla çıtasını yükselten Beşiktaş'ta, Avrupa kulüplerinin radarına giren Cenk ve Oğuzhan için Başkan Fikret Orman servet istiyor.

Son iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluk ipibi göğüsleyen Beşiktaş, bu sezon liderliğini sürdürdüğü Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkarak adını son 16'ya yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Siyah-Beyazlılar'da yükselen performansıyla dikkat çeken Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup ise Avrupa devlerinin listesinde.

Yıldızları için 15 ila 20 milyon bonservis bedeli belirleyen Başkan Fikret Orman ise transfer konusunda attığı adımlar ve yaptığı açıklamalarıyla gündem. MTM (Medya Takip Merkezi)'nin 30 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında hazırladığı spor gündemi raporunun sonuçlarına göre Fikret Orman 275 haberde adından söz etttirmeyi başardı.

Orman'ın ardından 194 haberle Aziz Yıldırım, 191 haberle Dursun Özbek sıralamadaki yerlerini alan diğer isimler.

 

 

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler