Saat: 09:15

Dün oynanan karşılaşmada Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta kaptan Tolga Zengin, Fenerbahçe'ye göndermeler içeren açıklamalarda bulundu.
Bir basın mensubunun "İlk şampiyonluğunu kazandın. Ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap veren Tolga, "İlk şampiyonluğum değil, ikinci şampiyonluğum. Size göre ilk olabilir. Bu arada bütün Trabzonspor taraftarlarına da selam olsun" ifadelerini kullandı.
Boyko ile birlikte performansının arttığı yönündeki bir söz üzerine, "Her şey bu takımın yararı için. Onun da emeği var, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oyuncu alınır, alınmaz, o bizim işimiz değil. Ben işimi yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.
Takımdaki geleceği ile ilgili görüşleri sorulan Tolga, "Çok farklı yansımalar oldu. Öndeyken, dezavantajlı gibi gösterildiğimiz noktalar oldu, ama Allah'a şükür cevabımızı verdik. Her şeyin anlam kazanması için burada kazanmamız gerekiyordu. Bu takımın bir parçası olmak çok keyifli, arkadaşlarımızla birlikte olmak inanılmaz keyifli. Çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel çocuklar hepsi. Benim kulübümle imza atmama gerek yok. Oturur, konuşuruz, çok problem değil" dedi.