Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş 5-0'ı hak etmedi

A24.com.tr » spor » Beşiktaş 5-0'ı hak etmedi
Beşiktaş 5-0'ı hak etmedi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 5-0 boyun eğdiği Bayern Münih'in kurt hocası Jupp Heynckes, siyah-beyazlıların 5-0'ı hak etmeyen bir ekip olduğunu söyledi.

Allianz Arena'da Bayern Münih'e 5-0 yenilen Beşiktaş'ta moraller bozulurken, Bayern cephesinde tur biletini cebe koymanın sevinci vardı.  Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

'2. YARIDAN DOLAYI MUTLUYUM'
İkinci yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Heynckes, "İki farklı 45 dakika gördük. İlk 45 dakika oyunda fazla etkili olamadık, tempo bulamadık. Oyunun öldürücü noktası tabii ki kırmızı kart ve devreden önce oyunun 1-0 olmasıydı. İkinci yarıda başka bir Bayern takımı gördük. Çok güzel goller attık. Topu vermeden oynayabildik, çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle 2. yarıdaki oyunumuzdan dolayı mutluyum." sözlerini kullandı.

'10 KİŞİ OYNAMAK ZOR'
Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu ve kırmızı kartın kötü etkilediğini belirten tecrübeli teknik adam, "5-0'lık sonucun çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde 10 kişi kaldığınızda oynamanız çok zor oluyor. Özellikle Bayern gibi bir takıma karşı oynadığınızda... Ben Beşiktaş'ın hala çok iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Çok tecrübeli bir takım. Zor bir durumda İstanbul'a gelmeyeceğiz. Optimal bir durumda hazırlanıp İstanbul'a geleceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde riske girmeye değmez tabii." şeklinde konuştu.

'BEŞİKTAŞ 5-0'I HAK EDECEK BİR TAKIM DEĞİL'
İstanbul'da oynanacak rövanş maçı hakkında da konuşan Alman teknik adam, "Beşiktaş çok iyi bir takım. 5-0'lık sonucu hak edecek bir takım değil. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlamamızın bir avantajı vardı. Rövanş için çok dikkatli olmalıyız, burası Şampiyonlar Ligi. İstanbul'da savunma futbolu oynamayacağız ve yine bilindik oyunumuzu oynayarak, elimizden geleni yapacağız." dedi. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler