Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş 2-2 Trabzonspor GENİŞ MAÇ ÖZETİ (Video)

A24.com.tr » spor » Beşiktaş 2-2 Trabzonspor GENİŞ MAÇ ÖZETİ (Video)
Beşiktaş 2-2 Trabzonspor GENİŞ MAÇ ÖZETİ (Video)

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. İşte dev maçın özet görüntüleri...

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve Trabzonspor, kozlarını İstanbul'da paylaştı. Dev maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da birer gol bulan 2 ekip, puanları paylaşarak maçtan ayrıldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

GOL! Vodafone Park'ı sevince boğan gol 13. dakikada geldi. Ryan Babel ile duvar pasına giren Anderson Talisca, ceza sahası yayı içerisinde topla buluşur buluşmaz sol ayağı ile şutunu çekti, top kaleci Onur Kıvrak'ın sağından Trabzonspor ağları ile buluştu.

GOL! Golden sonra direnci kırılmayan Trabzonspor'un cevabı gecikmedi. Dakikalar 21'i gösterirken Abdülkadir Ömür'ün güzel pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Olcay Şahan'ın gelişine çektiği şutla eski takımına karşı golünü kaydetti. Olcay gol sonrası ellerini tribünlere doğru kaldırdı ve sevinç gösterisinde bulunmadı.

Devrenin kalan bölümünde oyun biraz sertleşirken hakem Fırat Aydınus 5 kez sarı kartına başvurdu. (Medel, Caner Erkin - Hubocan, Burak Yılmaz ve Okay)

İlk yarıda olduğu gibi taraflar ikinci 45 dakikada da hızlı ataklarla öne geçmenin yolunu aradı.

GOL! 58. dakikada eşitliği bozan bir kez daha Beşiktaş oldu. Anderson Talisca'nın yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Jeremain Lens'in gelişine sağ ayağı ile çektiği şut kaleci Onur Kıvrak'ın solundan ağlarla buluştu.

GOL! Yenik duruma düşen Trabzonspor'da Ersun Yanal tüm kozlarını ortaya koyarken bunun meyvesini 80. dakikada aldı. Sağ kanatta topla buluşan Joao Pereira, ortasını ön direkte bulunan Hugo Rodallega'ya yaptı, Abdulkadir'in yerine oyuna dahil olan Rodallega'nın kafa vuruşu kaleci Fabri'nin müdahalesine rağmen yan direğe de çarpıp Beşiktaş ağları ile buluştu.

Kalan dakikalar nefes keserken hakem Fırat Aydınus'un son düdüğüyle birlikte taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Necip, Pepe, Tosic, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Talisca, Babel, Negredo

Trabzonspor: Onur, Durica, Okay, Tomas, Pereira, Sosa, Kucka, Onazi, Abdulkadir Ömür, Olcay, Burak


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler