Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş 1-1 Erzurumspor Maç özeti izle beinsports

A24.com.tr » spor » Beşiktaş 1-1 Erzurumspor Maç özeti izle beinsports
Beşiktaş 1-1 Erzurumspor Maç özeti izle beinsports

Beşiktaş ile Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Ligin ikinci yarısına Akhisarspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, kritik mücadelede 3 puan alarak şampiyonluk yarışına devam etmek istiyordu. Konuk Erzurumspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlar almak istiyordu. Ancak maçta puanlar paylaşıldı.

MAÇ DETAYI

Maça iyi başlayan Beşiktaş, özellikle Adem Ljajic'in başlattığı ataklarla gol aradı. Zaman zaman Quaresma da etkili olmaya çalıştı; ancak Siyah Beyazlılar, son vuruşlarda bitirici olamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

38. dakikada sarı kart gören Burak Yılmaz, cezalı duruma düştü. 59. dakikada yerini Caner Erkin'e bırakan golcü oyuncu, 20. haftadaki Antalyaspor karşılaşmasında takımındaki yerini alamayacak.

2. yarıya da Beşiktaş etkili başladı. Ljajic'in etkili oyunuyla Siyah Beyazlılar, tehlikeli ataklar gerçekleştirdi; ancak kaleci Sehic ilk yarıda olduğu gibi 2. devrede de kalesinde devleşti. Boşnak file bekçisi 64. dakikada önce Quaresma'nın ardından Dorukhan'ın şutlarını çıkarırken; 5 dakika sonra BB Erzurumspor'un golü geldi. Dorukhan ilginç bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi.

78. dakikada bir kez daha sahneye Dorukhan çıktı. Genç oyuncu, sağdan Adem Ljajic'in ortasını ön direkte güzel bir kafa vuruşla ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.


87. dakikada Ricardo Quaresma kırmızı kartla oyun dışı kalırken; maç da 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 30'a, BB Erzurumspor ise 17'ye çıkardı. Beşiktaş, maç fazlasıyla 4. sıraya; BB Erzurumspor ise 15. sıraya yükseldi.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Necip, Mirin, Adriano, Dorukhan, Medel, Quaresma, Ljajic, Lens, Burak Yılmaz

BB Erzurumspor: Sehic, Tolga Ünlü, Egemen, Lokman, Leo, Taylan, Scuk, Sunu, İbrahim, Emrah, Rashad Muhammed

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler