Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş - Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda ne zaman canlı yayınlanacak?

A24.com.tr » spor » Beşiktaş - Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda ne zaman canlı yayınlanacak?
Beşiktaş - Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda ne zaman canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş, sahasında Monaco ile karşılaşacak. Dev mücadelede saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş-Monaco maçı şifresiz kalanda mı?

Süper Lig'de Alanyaspor'u yenerek moral bulan Beşiktaş, devler arenasında Monaco ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park'ta başlayacak olan kritik mücadelenin saati ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

BEŞİKTAŞ-MONACO SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Monaco maçı 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaşlı Negredo: 'Monaco maçını kazanırsak bitirici adımı atmış olacağız'
Beşiktaş formasıyla ilk golünü Aytemiz Alanyaspor maçında atan Negredo, 'Monaco, maçı bizim için çok önemli. Kazanırsak öldürücü, bitirici adımı atmış olacağız' dedi.

Beşiktaş’ın Aytemiz Alanyaspor maçında takımının galibiyet golünü atan Negredo, uzun zamandır aradığı, beklediği golü attığını söyledi. Az süre almasına rağmen çok net pozisyonunun olmadığı maçta gol attığına değinen Negredo, golün kendisi açısından "İyi değerlendirilmiş bir forma şansı" olarak yorumladı. Negredo, Oğuzhan ve kaleci Tolga’nın maçtan önce kendisine gol atacağını söylediğini ve takım arkadaşlarının dediği gibi golünü attığını anlattı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in direktifleri doğrultusunda takım arkadaşlarının desteğiyle en iyi şekilde oynamaya devam edeceğine değinen Negredo, takım arkadaşı Cenk’in geçen sezonlardaki gibi gollerine devam ettiğini belirtti. Negredo, Cenk’in golleriyle kendini ispatlamış bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Monaco maçı hakkında da açıklama yapan Negredo, "Bizim için çok önemli maç. Kazanırsak öldürücü, bitirici adımı atmış olacağız. Şampiyonlar Ligi’ni çok iyi getirdik buraya kadar. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu iki golle geçti. Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 11. haftasında oynanan maçta Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu 2-0 mağlup etti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco, ligde üç haftadır kazanamayan Bordeaux'ya konuk oldu.
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 57. dakikasında Keita Balde ile öne geçen Monaco, sekiz dakika sonra Thomas Lemar ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan konuk ekip, üç puana iki golle uzandı. Bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Monaco ikinci sırada yer alırken, bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini yaşayan Bordeaux 16 puanla dokuzuncu sıraya geriledi. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler