Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş - Kayserispor Geniş Maç Özeti

A24.com.tr » spor » Beşiktaş - Kayserispor Geniş Maç Özeti
Beşiktaş - Kayserispor Geniş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah beyazlılar Vagner Love ve Quaresma'nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 yendi; zirve yarışında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Siyah Beyazlılar'ı galibiyete taşıyan isimler Vagner Love ve Ricardo Quaresma oldu. Özellikle Quaresma, maçtaki görüntüsüyle galibiyetin mimarı oldu. İlk dakikalardan itibaren atakları yönlendiren Portekizli, sağ kanattan getirip yaptığı ortalarda Kayserispor kalesinde tehlikeler yarattı. 34. dakikada ise Vagner Love'un golü geldi. Quaresma'nın sağdan ortasında Brezilyalı yatarak vuruşunu yaptı. Kaleciden dönen topu tamamlayan Love, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sona ererken; ikinci yarıya Kayserispor etkili başladı. Özellikle Umut Bulut'un sürüklemeye çalıştığı Kayserispor tehlikeler yaratırken; Karius kalesini gole kapattı. Beşiktaş'ın kötü oynadığı dakikalarda Quaresma sahneye çıktı. 71. dakikada Gökhan Gönül'ün sağ kale direğinden dönen topunu şık bir vuruşla ağlarla buluşturan Portekizli takımını 2-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sezona 2 galibiyetle başladıktan sonra duraklama dönemine giren Kartal, son 5 haftada 2. kez sahadan galibiyetle ayrıldı ve puanını 14 yaparak maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. İlk dört haftada iki galibiyet alan ve sahadan iki kez de beraberlikle ayrılan Kayserispor ise üst üste 3. maçında da yenilgiye engel olamadı. Sarı Kırmızılar 7 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Medel, Pepe, Vida, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Ljajic, Babel, Vagner Love

Kayserispor: Lung, Tiago Lopes, Sapunaru, Kana Bıyık, Atila Turan, Rotman, Mensah, Varela, Chery, Bilal , Umut

BEŞİKTAŞ 2-0 KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ (TIKLAYINIZ)


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler