Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Başakşehir'in tek hedefi Galatasaray'ı yenmek

A24.com.tr » spor » Başakşehir'in tek hedefi Galatasaray'ı yenmek
Başakşehir'in tek hedefi Galatasaray'ı yenmek

Süper Lig 12. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk iddialı konuştu. Buruk, cuma günkü karşılaşma öncesi "Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek" dedi.

Başakşehir ve Galatasaray'ın geniş bir kadrosu olduğunu söyleyen Okan Buruk, "Galatasaray'ın iç saha başarısını biliyoruz ama bizim de son dönemde yükselen grafiğimiz var. Kadrolar ne olursa olsun iki takım da kazanmak isteyecektir. Hem güzel futbol, hem güzel oyun, galibiyet için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Eksik oyuncuların kadroya döndüğünü belirten Buruk, "İrfan Can Kahveci dün antrenmanlara başladı. Onun durumuna bakacağız. Skrtel yarın tekrar takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Şu anda eksiğimiz görünmüyor. Visca yorgun, milli takımdan bu gece dönecek. Aleksic de takımla antrenmanlara başladı. Eğer aksilik yaşanmazsa Cuma günü tam kadro Galatasaray maçına çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"TEK HEDEFİMİZ GALATASARAY'I YENMEK"

Lig için konuşmak için erken olduğunu kaydeden Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Şampiyonluk yarışından kimse uzaklaşmak istemiyor. Hem bizim hem Galatasaray'ın hedefleri aynı. Üst taraftan kopmamak için bu tür maçlar önemli. Milli Takım dönüşü Cuma günü artıları ve eksileri düşünebiliriz ama iki takımın da konsantrasyonu yüksek olacaktır. Liderlik yarışı içinde yukarılara yükselmek istiyoruz. Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

TERİM'İN YERİNE GELECEĞİ HABERLERİ...

Galatasaray Teknik Direktörü ve eski hocası Fatih Terim'i öven Buruk, "Fatih Hoca, benim için çok değerli bir isim. Türkiye'nin en başarılı antrenörlerinden biri. Türkiye'yi hem Türkiye'de, hem Avrupa'da temsil eden bir değer. Geçtiğimiz yıllarda da karşı karşıya geldik. İki takım için de futbol ön planda olacak. Her maç önemli. Çok fazla çalıştığımız teknik adam var. Onlara karşı oynamamız için önemli. Hepimiz takımımızın başarısına odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra kendisini görevde görmek istediklerinin hatırlatılması üzerine ise Okan Buruk, "Fatih Hoca bu ülkenin en değerli ve en başarılı teknik adamlarından biri. Şu anda Başakşehir'de hizmet ediyorum. Kulübümün başarısı için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burada mutlu ve huzurluyum" sözleriyle konuya mesafeli yaklaştı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler