Saat: 16:33

Aykut Kocaman'la yeniden yapılanma sürecine giren Fenerbahçe'de gönderilecek isimler kesinleşmeye başladı.
Kabus gibi bir sezonu geride bırakan Sarı-Lacivertliler, Valbuena ve Nabir Diar transferleriyle hızlı başladığı tranfer döneminin yine en çok konuşulan takımı olacak gibi. Takımın başına geçtikten sonra eline neşteri alan Aykut Kocaman'ın kafasında gidecek ve kalacak isimler belli olmaya başladı.
NTV Spor'un haberine göre, şu ana kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, aynı zamanda geçtiğimiz sezondan birçok isimle yolları ayırmaya hazırlanıyor.
Portekiz devi Benfica'nın ilgilendiği Ozan Tufan'ın takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe bu transferden ciddi bir bonservis bedeli kazanabilir.
VOLKAN ŞEN, ABD YOLCUSU
Yurtdışında oynamayı düşünen Volkan Şen, ABD ve İngiltere'deki takımlarla temas halinde. Milli futbolcuyla Süper Lig'e yeni çıkan ekiplerin de ilgilendiği belirtiliyor.
Takımdan ayrılma hazırlığındaki Emmanuel Emenike içinse Moskova ekipleri arasında rekabet söz konusu. Nijeryalı futbolcunun yıllık ücreti Lokomotif Moskova'ya fazla gelirken, bu transferde Spartak Moskova bir adım önde görünüyor.
Emenike gibi kendisine kulüp bulması istenen Miroslav Stoch'a da Alanyaspor'un talip olduğu öğrenildi.
Önümüzdeki günlerde bu dört isimlerle alakalı net gelişmelerin yaşanması bekleniyor.