Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Ariana Grande'yi eliyle taciz eden rahip özür diledi

A24.com.tr » dünya kupası » Ariana Grande'yi eliyle taciz eden rahip özür diledi
Ariana Grande'yi eliyle taciz eden rahip özür diledi

Aretha Franklin için düzenlenen cenaze töreninde ABD'li şarkıcı Ariana Grande ile 'yakın temas' kuran rahip Charles Ellis, taciz iddialarını reddederek Grande'den özür diledi.

Rahip Charles Ellis'in cenaze töreninde genç şarkıcı Ariana Grande'ye tacizde bulunduğu iddiaları üzerine açıklama geldi. Grande'den özür dileyen Ellis, yaşananların spekülasyon olduğunu söyedi.

'Soul müziğin kraliçesi' Franklin'in cenaze töreninde sahneye çıkan şarkıcı Grande, Franklin'e ait ‘A Natural Women' isimli şarkıyı seslendirdikten sonra Grande'nin sahnede iken yanına gelen rahip Ellis, müzisyenin göğsüne dokunacak şekilde sarıldı, ardından ise ismi ile dalga geçti. Olay sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu ve rahip sert biçimde eleştirildi.

Yaşanan olay sonrasında bir açıklama yapan rahip Ellis "Asla niyetim onun göğsüne dokunmak değildi. Bilmiyorum. Sanırım, kolumun onun sırtına koydum. Belki çok arkadaş canlısı ve samimiydim, belki de sınırımı aştım. Yine de özür dilerim" dedi.

Diğer bütün erkek ve kadın sanatçılarla da sarıldığını vurgulayan Ellis, "Ellerini sıktım ve onlara sarıldım. Tıpkı kilisede yaptığım gibi" yorumunda bulundu.

Franklin'in anısına ve cenazeye saygısızlık yaptığı yönündeki görüşlere de cevap veren Ellis, isteyeceği son şeyin Franklin'in cenazesinde dikkatleri başka yere çekmek olacağını vurguladı.
Öte yandan rahip Ellis, Grande'nin soyadı üstünden yaptığı şaka hakkında ise "Dokuz saatlik bir program yaptığınızda izleyicileri canlı tutmanız gerekir bu nedenle işin içine biraz şaka katmaya çalışmıştım" yorumunda bulundu. Ellis, Grande'nin soyadını Tex-Mex isimli bir Meksika yemekleri restoranı zincirinin menüsünde bulunan yeni bir ürüne benzetmişti. Ellis "Tüm samimiyetim ve benliğimle Ariana ve onun tüm hayranlarından özür dilerim" dedi.

Grande cephesinden halen konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler