Saat: 12:07

TFF 1'inci Lig'e yükselme sevinci yaşayan başkentin köklü kulübü Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal'ın eski öğrencisi Raul Meireles'İ kadroda görmek istediği öğrenildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan edip TFF 1. Lig'e adını yazdıran Ankaragücü, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Raul Meireles ile ilgilendiği öğrenildi.
LİSTEDE 3 İSİM VAR
Yeni sezona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporuyla çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'ın istediği oyuncuların başında F.Bahçe'den öğrencileri olan 3 isim geliyor.
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve bir yıl oynamayan Raul Meireles'i kadrosunda görmek isteyen Kartal, Hakan Çinemre ile Savaş Polat'la da savunmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
Kartal'ın 34 yaşındaki Meireles'le bizzat kendisinin görüşeceği belirtilirken, yönetim de iki genç oyuncu için F.Bahçe'nin kapısını çalacak.
23 yaşındaki Hakan, geçen sezon kiralık oynadığı Eskişehir'de 33 maça çıktı. 20 yaşındaki Savaş ise F.Bahçe formasıyla 4 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında oynadı.