Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübünden Milli Takım'a 8 oyuncu

A24.com.tr » spor » Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübünden Milli Takım'a 8 oyuncu
Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübünden Milli Takım'a 8 oyuncu

Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü Basketbol Takımı’ndan sekiz oyuncu, İtalya’da düzenlenecek olan A Milli Erkek İşitme Engelliler Basketbol Takımı’nın aday kadrosuna davet edildi.

2021 DIBF Basketbol Avrupa Şampiyonası'nda 16-23 Ekim 2021 tarihlerinde arasında İtalya’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler A Milli Basketbol Takımın aday kadrosu belli oldu.

Aday kadroya Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübünden; Hamit BAYSAL, İdris Gökberk ŞİMŞEK, Mehmet Akif BOSTANCIOĞLU, Mehmet ÖZCAN, Melih SARI, Talha Emir POLAT, Yusuf Cengiz ve Ahmetsamed ARICAN da davet edildi.

Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulüp Başkanı Bülent Tekin “Mazisi 3 yıla dayanan kulübümüz Erkek basketbol milli takımına oyuncu vererek ne kadar sistemli çalıştığını kanıtlamıştır. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizleri mutlu ediyor. Bu mutluluğa sebep olan oyuncularımızı bizlere emanet eden ailelerine ve gayretle, azimle bu başarıları alan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tecrübeli yöneticiler eşliğinde çalışan takımlarımızdan daha fazla basketbol milli takımlarımıza oyuncu yetiştirmek için çalışacağız. Milli takım kampına davet edilen 8 oyuncularımız ile gurur duyuyoruz" dedi.

Kulüp Yönetici Caner DOĞAN: “Türkiye şampiyonalarından üçüncülük ile dönmelerimizin meyvelerini topluyoruz. Oyuncularımız bir bir milli takıma davet ediliyor. Görüyoruz ki Anadolu’dan çağırılan sekiz oyuncu kulübümüz Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü’nden. Bu bizi gururlandırıyor. Her zaman gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz. Ankara Anadolu Sağırlar Spor Kulübü olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz.  Amacımız hem Süper Lig’de temsil eden takımımıza hem de ülkemize sporcular yetiştirmek. Oyuncularımıza başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.” dedi.

2021 İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan İşitme Engelliler Erkek Milli Takımı,15-28 Haziran 2021 tarihleri arasında Antalya’da kampa girecek.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler