Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Alanyaspor 2 - 3 Galatasaray maçı sonucu özet izle

A24.com.tr » spor » Alanyaspor 2 - 3 Galatasaray maçı sonucu özet izle
Alanyaspor 2 - 3 Galatasaray maçı sonucu özet izle

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşıyor. Saat 19.00'da başlayan mücadele Galatasaray'ın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig 30.haftada Galatasaray, 2-0 öne geçip daha sonra 2-2'ye gelen maçta Aytemiz Alanyaspor'u Sinan Gümüş'ün attığı golle 3-2 mağlup etti.

Maç Bahçeşehir Okulları Stadı'nda hakem Ümit Öztürk yönetmenliğinde oynandı..

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Maça Galatasaray sürpriz bir golle başladı. 5. dakikada Gomis'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Rodrigues sert vurdu. Kaleci Haydar Yılmaz'dan seken topu takip eden Gomis, topu boş kaleye gönderdi ve sarı kırmızılıları öne geçirdi. Fransız yıldız böylece 27. golüne imza atmış oldu.

Golden sonra Alanya pozisyonlar bulan takımdı ama ilk Galatasaray atağında bir gol daha geldi. 17. dakikada Fernando'nun pasında sağ kanatta Mariano, ceza sahasına ortasını yaptı. Kademeye girmeye çalışan Tzavellas'ın dokunuşunda, fark ikiye çıktı.

FERNANDES'TEN NEFİS GOL

Galatasaray tam rahaladığını düşündüğü anda sahneye Alanya'nın yıldızı çıktı. 22. dakikada Emre'nin pasında sol kanattan hareketlenen Fernandes, klasikleşen vuruşlarından biriyle nefis bir gol attı ve farkı bire indirdi. Golcü isim böylece takımının son 7 golünün 5'ine direkt katkı yapmış oldu.

RODRIGES KAÇIRDI, ALANYA MAÇI DENGELEDİ

2. yarıya Galatasaray, Rodrigues'in çok net pozisyonuyla başladı. Ancak golü bulan Alanya oldu. Mariano'nun hatalı pasında topu kapan Douglas ceza sahasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emre skoru dengeledi.

SİNAN 3 PUANI GETİRDİ

82. dakikada Galatasaray bir kez daha öne geçti. Mariano'nun nefis pasında Sinan dar açıdan çok iyi vurdu ve skoru 3-2'ye getirdi. Sinan böylece sonradan oyuna girdiği bir maçı da çevirmiş oldu.

Maçı da 3-2 kazanan Galatasaray, 63 puanla zirvedeki yerini korumayı başardı. Alanyaspor ise 32 puanda kaldı.

CANLI ANLATIM

İkinci yarı sona erdi. Alanyaspor 2 - 3 Galatasaray maç sonucu

82'GOOOL! Galatasaray Sinan'ın golüyle tekrar öne geçti.

60'GOOOL! Alanyaspor'un kazandığı penaltıda Emre Akbaba topun başına geçti ve skoru 2-2'ye getirdi.

45' Maçta ilk yarı sona erdi.

23'GOOOL! Alanyaspor skoru 2-1'e getirdi. Gelişen Alanyaspor atağında Fernandes, ceza sahası önünde Fernando'yu geçip vuruşunu yaptı, top direk dibinden ağlarla buluştu.

17'GOOOL! Galatasaray 2-0 öne geçti. Galatasaray'ın hızlı atağında Mariano, sağ kanattan ortasını yaptı, Tzavellas topu uzaklaştırmak isterken topu kendi kalesine gönderdi.

5'GOOOL! Galatasaray, Gomis'in golüyle 1-0 öne geçti. Feghouli'nin şutunda top kaleciden döndü, Gomis'in şutunda top ağlara gitti.

1' Hakemin düdüğüyle maç başladı. İki takıma da başarılar...

İLK 11'LER:

AYTEMİZ ALANYASPOR:

Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Douglas

GALATASARAY:

Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler