A24.com.tr » ekonomi » Ziraat Bankası'nın POS işlemlerinde yeni dönem

Ziraat Bankası'nın POS işlemlerinde yeni dönem

Ziraat Bankası'nın POS işlemlerinde yeni dönem

Kredi kartı ile banka kartını “Ziraat Bankkart” markasıyla tek kartta hayata geçiren Ziraat Bankası, şimdi de üye iş yerlerine önemli avantajlar sağlayacak bir uygulamaya imza atıyor.

Kredi kartı ve banka kartını “Ziraat Bankkart” markası ile tek kartta hayata geçiren Ziraat Bankası şimdi de üye iş yerlerine önemli avantajlar sağlayacak bir uygulamaya imza atıyor.

Ziraat Bankası’nın bu girişimi ile küçük esnaftan büyük ölçekli işletmelere kadar 3.2 milyon iş yerinin temel maliyetlerinden biri olan Üye İş yeri/POS komisyonlarında yeni bir dönem başlıyor.

Ziraat Bankası üye iş yeri ağını genişleterek, hem kartlı ödeme sistemleri pazarındaki payını artırmak hem de mevcut pazarı büyütmek amacıyla komisyon oranlarında önemli avantajlar sağlıyor.

Tüm sektörler için geçerli olan ve 15.02.2019 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak yeni komisyon oranları aşağıdaki tabloda sunulmuştur.

Böylelikle Ziraat Bankası üye iş yeri müşterilerine;

Kredi kartı komisyon oranlarında yüzde 0.85’e, Banka Kartlarında ise yüzde 0’a kadar indirim yapmak suretiyle;

Kredi Kartlarında yüzde 50’ye, Banka Kartlarında yüzde 75’e kadar maliyet avantajı sağlanmış olacaktır.

Uygulamanın Ülkemizdeki ticari hayatta çok önemli yere sahip olan başta Esnaf, KOBİ olmak üzere tüm üye iş yerlerine maliyet avantajı sağlanmasının yanı sıra tüketicilere de fiyat indirimi olarak yansıyacağı düşünülmektedir. Tüm bunlarla birlikte yeni komisyon oranları, Banka kartını sadece ATM’den nakit çekmekte kullanılan bir kart olmaktan çıkararak alışverişte de kullanılmasına önemli katkı sağlayacaktır.  

YORUMLAR
  Esin Gündoğdu mide ameliyatı geçirmeden 2 yılda 60 kilo verdi
Esin Gündoğdu mide ameliyatı geçirmeden 2 yılda 60 kilo verdi