Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Yeni Malatyaspor adım adım zirveye ilerliyor

A24.com.tr » spor » Yeni Malatyaspor adım adım zirveye ilerliyor
Yeni Malatyaspor adım adım zirveye ilerliyor

Süper Lig'de sahasında Antalyaspor'u konuk eden Evkur Yeni Malatyaspor, Faslı golcüsü Boutaib'in attığı gollerle maçı 2-0 kazandı ve ikinci sıraya yerleşti.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bu sezonun iki flaş ekibi Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Evkur Yeni Malatyaspor güldü. Erol Bulut'un öğrencileri, Antalyaspor engelini 2-0'la geçti. Sarı Siyahlılar'ın gollerini ilk yarıda Boutaib attı. Faslı oyuncu, 2. yarının başında sakatlığı nedeniyle kenara alındı.

Maça iki ekip de birbirini tartarak başlarken; ev sahibi ekip 10. dakikadan itibaren daha atak bir görünüme büründü. Özellikle Eren'in başlattığı ataklarla tehlikeli olan Malatyaspor, 16. dakikada Boutaib ile gülü buldu. Diego'nun büyük hatasında topu cezasahası sağ içinde kapan Eren Tozlu, altıpas siçinde ortasını yaptı. Boutaib'e dokunmak kaldı.

34. dakikada organize atakta Malatyaspor 2. golü buldu. Guilherme'nin asistini Boutaib düzgün bir vuruşla ağlarla buluştururken; takımını 2-0 öne geçirdi.

Malatyaspor, 2. yarıya da atak başladı. Erol Bulut'un öğrencilerinin şutları 50 ve 56. dakikalarda direğe takıldı.

Antalyaspor'da sarı kart gören Maicon ve Doğukan, önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

67. dakikada Eren ile Celustka arasında başlayan itişmenin ardından tansiyon yükseldi. VAR incelemesi sonrası hakem Mete Kalkavan, Eren ve Celutska'yı sarı sartla; Diego ve Sadık Çiftçi'yi ise kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Antalyaspor, maçın sonlarında da bir türlü istediği atakları gerçekleştiremezken; Malatyaspor rölantiye aldığı oyunu 2-0 kazandı. puanını 28'e çıkaran Evkur Yeni Malatyaspor maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 26 puanda kaldı. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler