A24.com.tr » medya » Yemekteyiz Dilek Bingöl kimdir | Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Dilek Hanım kaç yaşında nereli mesleği ne?

Yemekteyiz Dilek Bingöl kimdir | Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Dilek Hanım kaç yaşında nereli mesleği ne?

Yemekteyiz Dilek Bingöl kimdir | Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Dilek Hanım kaç yaşında nereli mesleği ne?

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının 3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı İman Dumrul kimdir? Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı Bilal Türen kimdir? Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl kimdir? Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen kimdir? Yemekteyiz 5. gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman kimdir?

TV8'de Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen Yemekteyiz programı, 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında 'En iyiler' bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu haftaki yarışmacılar, daha önce de yarışmaya katılanlar arasından seçildi. Ekran başındakiler, programa katılan yarışmacıların kim olduğunu merak ediyor. Gelin şimdi tartışmaların ve gerginliklerin eksik olmadığı Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarını tanıyalım...

Yemekteyiz 1. Gün yarışmacısı İman Dumrul kimdir?

Yemekteyiz'in birinci gün yarışmacısı İman Dumrul 39 yaşında, aslen Iğdırlı. 22 yıllık evli olan yarışmacı, 4 çocuk babası ve bir de torun sahibi. Moda tasarımcılığı yapan İman Bey; gelinlik, abiye kostümler dikiyor ve tasarlıyor. Yemekteyiz'de yarıştığı hafta üçüncü olan İman Dumrul, en renkli isimlerin buluştuğu bu haftanın da iddialı isimlerinden.

Yemekteyiz 2. Gün yarışmacısı Bilal Türen kimdir?

Yemekteyiz ikinci gün yarışmacısı Bilal Türen 33 yaşında, aslen Mardinli. Evli olan yarışmacı, hayatının bir döneminde müzikle geçinmeyi denemiş ama sonra vazgeçerek sigortacılığa başlamış. Daha önce katılıdğı Yemekteyiz programı sonrasında yemek yapmaya olan ilgisi iyice artan Bilal Bey, gastronomi kurslarına gitmeye başlamış. 

Yemekteyiz 3. Gün yarışmacısı Dilek Bingöl kimdir?

Yemekteyiz üçüncü gün yarışmacısı Dilek Bingöl 38 yaşında, aslen Karslı ve bir çocuk annesidir. 16 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ticarete atılan ve pazarcılığa atılan Dilek Hanım, daha önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında 3. olmuş. Ama renkli kişiliğiyle haftaya damgasını vurmuştu. 

Yemekteyiz 4. Gün yarışmacısı Sevim Kendigelen kimdir?

Yemekteyiz dördüncü gün yarışmacısı Sevim Kendigelen 56 yaşında, 39 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı, eşiyle beraber kasaplık yapıyor. 

Yemekteyiz'e daha önce katıldığı hafta damgasını vuran Sevim Hanım, o günlerde sosyal medyadan gelen eleştirilere meydan okumak için yeniden yarışmaya karar vermiş.

Yemekteyiz 5. Gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman kimdir?

Yemekteyiz beşinci gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman 39 yaşında, reklamcı. Aslen Yozgatlı ve bir çocuk annesi. 20 yaşına kadar modellik yapan Su Kıymet Hanım, daha sonra reklam sektörüne atılmış.

Yemekteyiz'e katıldığı hafta sonuncu olan ancak çok renkli kişiliğiyle de dikkat çeken yarışmacı, bu kez zirvede kendisinin olacağını savunuyor.

YORUMLAR
  Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?
Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?