A24.com.tr » magazin » Yeliz Yeşilmen ile Deniz Akkaya'nın kavgası iyice kızıştı - Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen ile Deniz Akkaya'nın kavgası iyice kızıştı - Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen ile Deniz Akkaya'nın kavgası iyice kızıştı - Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın yatakta çekilmiş bir fotoğrafıyla dalga geçen Deniz Akkaya'ya, evli çiftin cephesinden çok sert sözler geldi.

Yeliz Yeşilmen ile Deniz Akkaya tartışması yeniden alevlendi.

Geçen ay kocası Ali Uğur Akbaş'ın doğum gününü hazırladığı sürpriz bir kahvaltıyla kutlayan Yeliz Yeşilmen, eşine kahvaltıyı yatakta sunarak beş yıldızlı otellerdeki sunumların bir benzerini gerçekleştirmişti.

Kocasına yataklarında yaptığı bu sürprizle yetinmeyen Yeliz Yeşilmen o anların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar aşkım. Bugün doğum günü" notuyla paylaşmayı da ihmal etmemişti.

''KAHVALTIDAN ÖNCE BİRAZ SEVİŞELİM Mİ?''

Asıl bomba paylaşım eski manken Deniz Akkaya'dan geldi. Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı kahvaltı fotoğrafını kendi Instagram hesabının hikaye bölümünde yayınlamış, "Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?" şeklinde şok bir yorumda bulunmuştu.

''DENİZ AKKAYA BOŞ BİR İNSAN''

Magazin D kameralarına konuşan Ali Uğur Akbaş, "Deniz Akkaya boş bir insan. Sanki basılmışız. Her şeyiyle bitmiş bir insan. Çok gereksiz bir konu yaptı." dedi.

ALİ UĞUR AKBAŞ KİMDİR?

Ali Uğur AKBAŞ, 1963 yılında Adana’da doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak İnşaat, Turizm, Petrol ve Nakliye sektörlerinde şirketler kurarak birçok faaliyette bulundu. Ali Uğur Akbaş, Cerenkent İnşaat ve Özaltınbaş Lmt. Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Türkiye ve Dünya’nın birçok şehrinde incelemelerde bulunan Ali Uğur AKBAŞ, özellikle şehir planlamaları, altyapı ve peyzaj düzenlemeleri konusunda birçok konferans ve panellere katılarak bizzat birçok organizasyonun içinde de yer almıştır. Bunların yanında başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede gençlik, spor ve kültürel etkinlere katılarak, ata sporumuz güreş başta olmak üzere çeşitli sportif faaliyetlere katılmış, maddi ve manevi desteklerde bulunmuştur.

İş dünyasının önde gelen iş adamlarından olduğu gibi spor dünyasında da birçok spor kulübün başkanlığını ve yöneticiliğini yapmaktadır. Adana Demirspor Kulübü’nün 2. Başkanlığını yürütmektedir. AYAMDER, Atlı Spor Kulübü, Salı Grubu başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütünün üyesidir. Aynı zamanda Çukurova Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin Mütevelli Heyet Başkanı olarak birçok kültürel ve bilimsel araştırmaların yapılmasına katkı sağlamıştır.

YORUMLAR
  Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim
Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim