Recep Ali AKSOYLU

medya@acoor.net
07.05.2018 / 12:09

Recep Ali AKSOYLU

Ünlü sanatçı Bengü, Rize gelini oluyor

Rizeli hemşerimiz, armatör Naci Selimoğlu’nun iş adamı ve Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan oğlu Selim Selimoğlu dün gece aile arasında düzenlenen sade bir törenle ünlü pop şarkıcısı Bengü ile nişanlanarak evliliğe adım attı.

2008 yılında 27 yaşında iken Yalova Altınova Tersanelerinde imal edilen ilk gemiyi o dönem Naci Selimoğlu Denizcilik Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olarak Türkiye’nin en genç armatörü unvanıyla denize indiren Selim Selimoğlu, ünlü şarkıcı Bengü Erden (1979, İzmir) ‘e ilişkilerinin birinci yılını kutlamak için geçen ay gittikleri Paris’te evlilik teklifinde bulunmuştu.

Bengü’nün, bu renkli evlilik teklifine “evet” demesi ve sosyal medya hesabındaki duygusal paylaşımı, magazin haberlerinde ve sosyal medya gündeminde oldukça yer almıştı. Dün akşam Bengü’nün Acarkent’teki evinde aile arasında isteme ve nişan töreni gerçekleştirilen çift, bu yaz sade bir törenle dünya evine girecek.

Halen Yalova merkezli SMAK Makina ve Aksel OSGB işletmelerinin sahibi olan genç hemşerimiz Selim Selimoğlu ve nişanlısı Bengü Hanımı, Derepazarı kökenli, uzun yıllar Rize’de de ticaret yapan armatör Naci Selimoğlu hemşerimizi tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 
YORUMLAR

Yazarın Diğer Yazıları

>> Kitap israfına şimdi de EBA mı eklendi - 20.09.2020
>> Fatih'in mirası Ayasofya'nın kilise olmamasını sağlayan Atatürk'e müteşekkiriz - 13.07.2020
>> 80'lerden sonra çay ve Rizeli bir daha mı? - 27.04.2020
>> Krediler 3 ay ötelendi, peki çekler ne olacak? - 08.04.2020
>> Ulaştırma ve Altyapı Bakanı apar topar mı gitti? - 30.03.2020
A24 Yazarları
Recep Ali AKSOYLU Ahmed KAYMAK
Kitap israfına şimdi de EBA mı eklendi
Tüm Yazarlar