A24.com.tr » magazin » Yasmin Erbil ve Seçkin Özdemir'e aşk kıskacı- Yasmin Erbil kimdir, Seçkin Özdemir kimdir?

Yasmin Erbil ve Seçkin Özdemir'e aşk kıskacı- Yasmin Erbil kimdir, Seçkin Özdemir kimdir?

Yasmin Erbil ve Seçkin Özdemir'e aşk kıskacı- Yasmin Erbil kimdir, Seçkin Özdemir kimdir?

Sosyal medyadaki seksi paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, aradığı aşkı sonunda buldu. Seçkin Özdemir kimdir, Yasmin Erbil kimdir?

 Mali'nin kızı Yasmin Erbil, magazin haberlerine bu kez çıplaklığıyla değil aşk hayatındaki gelişmelerde konu olmayı başardı.

En son Ateşböceği dizisinde rol alan Seçkin Özdemir ve Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil aşk yaşıyor.

Duymayan Kalmasın'ın iddiasına göre, Seçkin Özdemir ve Yasmin Erbil pazartesi akşamı Cihangir'de ünlü bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi.

İLGİLİ HABER

Not: Seçkin Özdemir 36 yaşında, Yasmin Erbil ise 21 yaşında.

Seçkin Özdemir 2014 yılında Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 2016 yılının son aylarında ayrılmıştı. Derya Şensoy Birce Akalay'dan boşanan Sarp Levendoğlu ile bilikte. Görünüşe göre Seçkin Özdemir de Yasmin Erbil ile birlikte.

Öte yandan bir dönem de Seçkin Özdemir'in Ateşböceği dizisindeki rol arkadaşı Nilay Deniz ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Ancak daha sonra Nilay Deniz, Erçin Karabulut ile nişanlandı. Çift eylül ayında da evlendi.

İLGİLİ HABER Yasmin Erbil, ilk filminin galasında yürek hoplattı Yasmin Erbil, ilk filminin galasında yürek hoplattı

İLGİLİ HABER Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin ateşli pozlarıyla kızdırdı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin ateşli pozlarıyla kızdırdı

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek Reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir.

INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur.

Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekoru kıran Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmaktadır.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimi almıştır.

2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...