A24.com.tr » yaşam » Yarın bankalar açık mı 2019 | 15 Temmuz'da bankalar kapalı mı? 15 temmuz noter açık mı?

Yarın bankalar açık mı 2019 | 15 Temmuz'da bankalar kapalı mı? 15 temmuz noter açık mı?

Yarın bankalar açık mı 2019 | 15 Temmuz'da bankalar kapalı mı? 15 temmuz noter açık mı?

15 Temmuz 2019 tarihinde bankalar ile devlet dairelerinin hizmet verip vermeyeceği merak konusu. Peki yarın bankalar açık mı? 15 Temmuz'da devlet daireleri noter açık mı? İşte ayrıntılar...

Devlet tarafından resmi tatil ilan edilen 15 Temmuz'da devlet daireleri açık mı? Yarın bankalar açık mı? 15 Temmuz'da bankalar kapalı mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edildi, bu nedenle aynı zamanda resmi tatil oldu. 15 Temmuz’da 2016 yılında FETÖ tarafından darbe girişiminde bulunulmuş ve birçok vatandaş hayatını kaybetmişti. 15 Temmuz Pazartesi günü şehitler anılacak.

Resmi tatil nedeniyle özel kurumlar ve devlet dairelerinin açık olup olmadığı araştırılıyor vatandaşlar tarafından.

15 TEMMUZ’DA BANKALAR AÇIK MI?

15 Temmuz Pazartesi günü hastaneler açık olacak ancak bazı doktorlar resmi tatil yapacak. Çoğunlukla nöbetçi doktorlar çalışacak. Eczaneler kapalı olacak, nöbetçi eczaneler çalışacak. Büyük PTT şubeleri açık olacak, diğerlerinin kapalı olması bekleniyor. Kargo firmaları ise özel kurumlar olduğu için değişiklik gösteriyor, bu nedenle vatandaşlar ilgili firmanın müşteri hizmetleriyle görüşebilir. Ayrıca bankalar da kapalı olacak.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmişti.

YORUMLAR
  Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!
Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!