A24.com.tr » yaşam » WE YOU THEY'E ULUSLARARASI STEVIE ® ÖDÜLÜ

WE YOU THEY'E ULUSLARARASI STEVIE ® ÖDÜLÜ

WE YOU THEY'E ULUSLARARASI STEVIE ® ÖDÜLÜ

Özdilek Holding’in moda, alışveriş, kültür ve yaşam dergisi olan kurumsal yayını We You They, uluslararası ödül programı Stevie® Awards tarafından ödüllendirildi.

Özdilek Holding bünyesine bağlı olarak Ocak 2017’de yayın hayatına başlayan We You They, başarı ve ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek, uluslararası ödül programı Stevie® Awards tarafından ödüllendirildi. İlk olarak 2002 yılında ABD’de düzenlenen ve uluslararası alanda iş dünyasının en iyilerini ödüllendiren Stevie® Awards 2022’ye bu yıl, 26 ülkeden 950’den fazla aday gösterildi. 7 farklı kategoride başvuru hakkı sunan Stevie® Awards 2022’de, dünya çapında faaliyet göstererek sektöre yön veren birçok önemli şirket ve marka yer aldı.

Yayın Ödülleri kategorisi kapsamında Gold ödülün sahibi olan We You They, hayata dair en güncel konuları, modern çizgisiyle keyifli ve merak uyandıran içeriklere dönüştürüyor. İlke edindiği yenilikçilik vizyonunu ön planda tutarak hazırladığı içerikleriyle okuyucuların ilgisini ve beğenisini kazanan derginin, bugüne kadar yayınlanan sayılarında Türkiye’nin önemli sanatçıları, oyuncuları ve başarılı sporcuları da olmak üzere kültür - sanat alanında onlarca kapak misafiri de röportajlarıyla dergiye renk katıyor.

Dünyanın en saygın yöneticileri, girişimcileri, yenilikçileri ve işletme eğitimcilerinin yer aldığı jüri kurulu tarafından, içerik ve tasarım konseptleriyle ilgili güzel yorumlar alarak oldukça başarılı bulunan We You They, her yaşa hitap eden dopdolu içeriklerini okurlarıyla buluşturmaya devam edecek. We You They’in en yeni haberlerine ve güncel sayılarına weyouthey.com.tr’den, Dergilik ve e-dergi mobil uygulamalarından ücretsiz olarak indirebilir ve keyifle okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
  Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...
Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...