A24.com.tr » medya » Vikings 5. sezon 11. bölüm izle Türkçe altyazı HD 720P

Vikings 5. sezon 11. bölüm izle Türkçe altyazı HD 720P

Vikings 5. sezon 11. bölüm izle Türkçe altyazı HD 720P

Vikings 5. sezon 11. bölüm izle yenler beklediklerinin karşılığını aldı. Dizinin geri dönüşü harkulade olurken Ragnar'ın ilham veren sahneleri ağızları açık bıraktı. Vikings 5. sezon 12. bölüm geliyor

 Bugüne kadarki gelmiş geçmiş en çok sevilen diziler arasında yer alan Vikings 5 sezon 11 bölüm izle yenleri tarafından bu sıfatı hakettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.."Alşutakatukaları takatukacıya götür." tekerlemesi kadar seri bir senaryo geldi. Ragnar severler uzun bir süre bekledikten sonra geri dönüşün muhteşemliği ve ihtişamıyla kendilerini dizinin kollarına bıraktı. Ragnar ve ekürileri yeni maceralarına kaldıkları yerden devam ederken Vikingler tarih yazmaya devam ediyor.

Türkiye'de de hatırı sayılır bir hayran ve izleyici kitlesine sahip olan Vikings dizisi yeni bölümleriyle birlikte adından çokça söz ettirecek gibi duruyor. Vikings son bölümü ile kan ve savaşın ortasında kalan Ragnar'ın nasıl bir yol izleyeceği hakkında ipuçları verdi. Geçmiş sezonların aksine Viking yeni sezon ilk bölümü ile daha ölümcül ve aksiyonu bol bir diziye dönüşeceğinin sinyallerini bizlere çaktı. Vikings 5.sezon ne zaman başlayacak diye merak edenler vikings 5 sezon 12 bölümü beklemeye şimdiden koyuldu.

VİKİNGS 5. SEZON 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA

İLGİLİ HABER Vikings 5. sezon 8. bölüm izle HD dizi sitesi Vikings 5. sezon 8. bölüm izle HD dizi sitesi

RAGNAR YELKENLERİ AÇTI

Dizinin izlenmesinde senaryonun olduğu kadar oyunculuk becerileri de büyük bir pay sahibi oluyor. Özellikle başrolde yer alan Vikingslerin lideri Ragnar'ın jest ve mimikleri izleyenleri duygulandırırken bir o kadar da kahramanlık duygularını kabartıyor. Ragnar yeni sezonda geçmiş bölümlere nazaran daha fazla kan ve kin arasında mekik dokuyacak gibi duruyor. Vikings 5. sezon 11. bölüm ve Vikings 5. sezon 12. bölüm izle yenler Ragnar karakterinin evrilmesi hakkındaki tartışmalara şimdiden başladı. 

Yeni sezonda Ragnar Vikingsleri farklı sularda ve daha büyük hedeflere doğru götüreceğinin sinyallerini verirken Ragnar artık daha başka bir kahramaa bürünüyor. 

Kemiksiz İvar ve Harald ordusunun Rollo'nun desteği ile kazandığı savaş, son bölümde Lagertha için büyük hayal kırıklığı olmuştur.

Vikings 5 season 11 ne zaman başlayacak merak edenler diziye kavuştu.

Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, babalarının intikamını aldıktan hemen sonra Ivar'ın büyük ordunun liderliğini ilan etmeye çalışması ve Lagertha’yı öldürme isteği, büyük bir savaşın başlangıcı olmuştu. Ragnar'ın ölümünden sonra işler iyice kötüye gitmiş ve kardeşlerin savaşına kadar gelmişti. Ivar ve ordusu ilk saldırılarında başarısız olmuş fakat Rollo'nun desteği ile ikinci saldırılarında başarılı olmuştur. Fakat Kattegat'ı ele geçiren Ivar'ın bir sonraki bölümde belli olacak.

İLGİLİ HABER Vikings: 5. sezon ne zaman başlayacak, yeni bölüm hangi gün? Vikings: 5. sezon ne zaman başlayacak, yeni bölüm hangi gün?

YORUMLAR
  Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler
Çocuklarının fotoğraflarını trolleyen aileler