A24.com.tr » dizi haber » Vatanım Sensin 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Vatanım Sensin yeni bölüm son fragmanı

Vatanım Sensin 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Vatanım Sensin yeni bölüm son fragmanı

Vatanım Sensin 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Vatanım Sensin yeni bölüm son fragmanı

Kanal D'nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin'de heyecan 34. bölüm ile devam ediyor. Perşembe geceleri ekrana gelen Vatanım Sensin'de 34. bölüm 2. fragman da yayınlandı.

Yeni sezonda da iddiasını sürdüren Vatanım Sensin'in 33. bölümünde Azize ve Cevdet'in sahneleri yürekleri yakarken, Perşembe akşamı 34. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin yeni fragmanı da yayında.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin yeni sezon 33. bölüm fragmanı: Azize dönüyorVatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vuran Vatanım Sensin’in 33. bölüm fragmanına Azize’nin başına gelenler damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Herkesin öldüğünü sandığı Azize, ailesinin karşısına çıkabilecek mi? İşte Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk detaylar!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. 9 Kasım Perşembe akşamı ekranlara geri dönen Vatanım Sensin’in yeni sezon ilk bölümünde ekran başındakiler şaşırtıcı sahnelere tanık oldu. Cevdet’in patlayan bombadan nasıl kurtulduğunu anbean takip eden dizi takipçileri Azize şoku yaşadı. Çok sevdiği, uğruna canını vereceği eşini kaybettiğini öğrenen Cevdet’in hali kalplere dokundu. Yeni sezon ilk bölüm finaline doğru Azize’nin yaşadığı öğrenildi. Şimdi ise gözler Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanında! İşte yeni bölüme dair ilk görüntüler!

Dağıstanlı'nın misafir olarak yanına aldığı Azize, Cevdet ismini duyduğunda şaşırıyor. Geçmişte Yunan zulmünden çok acılar çeken Azize'nin kurtuluşu Dağıstanlı olmuştur. Dağıstanlı, Azize'nin isteğini sorduğunda artık eve gitmek istediğini öğrenir. Azize, yeniden İzmir'e ailesinin yanına gitmeye karar verir. Evine giden Azize, çocuklarına ve Cevdet'e sadece uzaktan bakar. Azize'yi bulan Hamilton gayesini öğrenmek ister. Artık Azize de bu Yunan zulmüne daha fazla katlanmamak için savaşta daha fazla rol almak istediğini söyler. Azize'nin çocuğu şu an nerede? Cevdet, yeniden Azize'yi görebilecek mi? 

YORUMLAR
  Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)
Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)