A24.com.tr » yaşam » Uzman Çavuşlar kadroya alınacak mı, 2019 Uzman Çavuşlar kadrolu olacak mı, ne zaman?

Uzman Çavuşlar kadroya alınacak mı, 2019 Uzman Çavuşlar kadrolu olacak mı, ne zaman?

Uzman Çavuşlar kadroya alınacak mı, 2019 Uzman Çavuşlar kadrolu olacak mı, ne zaman?

Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan Uzman Çavuşların kadroya alınması için Milli Savunma Bakanlığı'nın başlattığı çalışmalarda artık son noktaya gelindi.

 Uzman Çavuşların kadrolu olması yönünde yürütülen çalışmalarda sona geliniyor. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter A Haber'de yaptığı açıklamada; "Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı çalışmanın sonuçlarını bekliyoruz. En kısa sürede müjde verileceğini düşünüyorum. Uzman çavuşşların kadroya alınması bütçeye ek bir yük getirmeyecek." dedi.

SÖZ ALDIK OLDU SAYIYORUZ

Yönter şöyle konuştu;

“Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz. Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK’nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat’ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak. Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.

X+Y=Z GERÇEKLEŞECEK

1 Nisan sabahını şaka falan beklemiyor, umut bekliyor. 1 Nisan sabahını Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin güçlü bir şekilde gelecek iradesini ortaya koyması bekliyor. 1 Nisan sabahı Türkiye’yi Cumhur İttifakı’nın zaferi bekliyor. Hep birlikte göreceğiz, yaşayacağız. Bir kez daha tarihe şahitlik edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’nın sahip olmuş olduğu ilke, ahlak, değerler, samimiyet bütün bunları hesaba kattığımızda x+y=z formülünün 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahı gerçekleşeceğini düşünüyorum.”

YORUMLAR
  Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!
Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!