A24.com.tr » dizi haber » Usta sanatçınının torunu FOX'ta harikalar yaratıyor

Usta sanatçınının torunu FOX'ta harikalar yaratıyor

Usta sanatçınının torunu FOX'ta harikalar yaratıyor

Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un torunu Nejat Uygur, FOX TV'de yayınlanan 'Bizim Hikaye' ile ilk kez ekran karşısına geçti. Genç oyuncu performansıyla izleyiciden tam not aldı.

Türk tiyatrosunun usta ismi Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygun'un babasıyla aynı adı taşıyan oğlu Nejat, FOX TV'de yayınlanan 'Bizim Hikaye' de ilk kez kamera karşısına geçti. 

'HİKMET' KARAKTERİNE İZLEYİCİDEN TAM NOT

Bir dönem televizyonlarda boy gösteren, ancak daha sonra kendi köşesine çekilen Behzat Uygur'un oğlu da babasının izinden gidiyor. Fox'un Shameless uyarlaması yeni dizisi Bizim Hikaye'nin kadrosuna dahil olan genç Nejat Uygur, başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı dizide Hikmet rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Performansı ile eleştirmenlerden geçer not alan Uygur, gelecek vadeden isimler arasında gösteriliyor.

DEDESİNİN İZİNDEN GİDİYOR

1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu, ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un torunu Behzat Uygur'un oğludur. Çektiği Vine videoları ile tanınan Nejat Uygur, ailenin geleneğini sürdürerek oyunculuk üzerine yoğunlaşmıştır.

SİNEMA FİLMİNDE DE ROL ALDI

2016 yılında Murat Kaman'ın yazıp yönettiği başrollerini Emrah Kaman, Zafer Algüz ve Melek Baykal'ın başrollerini paylaştığı Kaçma Birader adlı sinema filminde rol almıştır. 

YORUMLAR
  Sanatçılardan Adalet Mitingi'ne büyük destek!
Sanatçılardan Adalet Mitingi'ne büyük destek!