A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncu Pelin Akil 3 aylık hamile (Pelin Akil kimdir)

Ünlü oyuncu Pelin Akil 3 aylık hamile (Pelin Akil kimdir)

Ünlü oyuncu Pelin Akil 3 aylık hamile (Pelin Akil kimdir)

İki yıl önce Anıl Altan’la evlenen Pelin Akil’in, üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

 Oyuncu, bu mutlu haberi sadece ailesiyle ve arkadaşlarıyla paylaştı. Karnı belli olmasın diye bol kıyafetler giymeyi tercih eden Akil, gazetecilerin görüntü aldığı sırada ise karnını kapatarak önlem alıyor.

Karnı belli olmasın diye bol kıyafetler giymeyi tercih eden Akil'in gazetecilerin görüntü almaması için karnını kapatarak önlem aldığı öğrenildi.

ASKER YOLU GÖZLÜYORDU

Çiçeği burnunda anne olan Pelin Akil, yakın zamanda eşi Anıl Altan'ı askere göndermişti. Altan'ı uğurlayan Akil, sosyal medyadan paylaştığı vedalaşma pozunun altına "Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu" notunu düşmüştü.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986’da İstanbul’da doğdu. Çeşitli reklam filmleri, tiyatro, sinema ve dizilerde oyunculuk yaptı. Rent Müzikali, Marika’nın Serveti, Abim Geldi, Istanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında izleyici karşısına çıktı.

FOX’ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1’de yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil 6. sezonda tekrar dizi’ye dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet ve ATV de yayınlanan Aile Iṣi gibi dizilerde de rol almıstır.

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli.

 

YORUMLAR
  Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!
Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!