A24.com.tr » yaşam » Ufak Tefek Cinayetler Merve Aslıhan Gürbüz kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Merve Aslıhan Gürbüz kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Merve Aslıhan Gürbüz kimdir kaç yaşında

Özellikle 'Yahşi Cazibe'de oynadığı roller yıldızı parlayan Aslıhan Gürbüz'ün Ufak Tefek Cinayetler'de canlandırdığı Merve karakterini derledik.

Bugün günlerden Ufak Tefek Cinayetler günü. Dizinin 30.bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü yayınlanmadan önce sizler için dizide bulunan Merve Aksak (Aslıhan Gürbüz) karakterini derledik. Merve karakterinin kim olduğunu ve onu canlandıran güzel oyuncu Aslıahan Gürbüz'ün hayat hikayesini haberimizde bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler dört kadın ve dört adam arasındaki karanlık sırları anlatan bir dizi. Dizinin başrol oyuncularından olan Merve karakteri ise dizinin antagonisti. Kötü kalpli oluşunun yanında çok zeki bir kadın. Zaten kötülüğünün yanında onu bu kadar çekici yapan da bu. O kadar zeki ki seyircinin gönlünde konumlandırılması bir başka.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam saat 20.00 itibariyle Star TV'de olacak. Dizinin severleri yeni bölümü kesinlikle kaçırmayacaktır.

Dizinin ilk kesitlerinden olan sahneyi aşağıda bulabilirsiniz. Bunun yanında Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün hayat hikayesinide aşağıdan okuyabilirsiniz. Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Sarmaşıkta yaşanacak olanlar seyirciyi adeta meraka boğmuş durumda.

Merve Aksak Karakteri Kimdir?

Hikayemizin antagonisti. Dört kadının liseden beri lideri. 1980 doğumlu. Çalışmıyor. Güzel, bakımlı, kötü kalpli ve çok zeki bir kadın. Herkesin arkasından iş çeviriyor, herkesi kontrol altında tutmak istiyor. Kendi sosyal çevresi – bir nevi tebaası- içinde oldukça güçlü… Narsistik kişilik bozukluğu var. Kendi varlığını ve menfaatlerini her şeyin üzerinde tutuyor. Hayattaki adaletsizliğin temsilcisi… Fakat izleyeni kendine hayran bırakan zekası sayesinde, gözümüzü alamadığımız bir karakter.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de dünyaya geldi. Aslıhan Gürbüz’ün babası Eskişehir Seyitgazi'lidir. 5 yaşında babasının işi dolayısıyla, İstanbul‘dan Bursa İnegöl‘e taşınma kararı aldılar. Bursa'nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Aslıhan Gürbüz, Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç‘ın yaptığı “Bir Bulut Olsam” dizisinde rol aldı. Bir Bulut Olsam dizisinin başrollerinde Aslıhan Gürbüz’le birlikte Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay’da yer almaktadır.

2010 yılından 2012 yılına kadar ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'ye hayat verdi.Senarist ekibinin başında Gani Müjde, oyuncular ise Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Bekir Aksoy, Sezai Aydın, Gökçe Özyol gibi oyuncular bulunmaktadır.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren, yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendiği “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak oynadı. Aslıhan Gürbüz’le birlikte diğer rol alan isimler olarak Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar vardır. Aslıhan Gürbüz, Temmuz 2011 yılında oyuncu Kerem Kupacı ile evlendi. Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer‘le tekne tatili yaparken tekne kaptanı Gani Müjde nikahlarını kıydı. Aslıhan Gürbüz Ocak 2014 de Kerem Kupacı’dan boşandı.

ASLIHAN GÜRBÜZ'ÜN ALDIĞI ÖDÜLLER

2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 – 2011 Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 -AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

2008 – Zorla Güzellik – Kenter Tiyatrosu

FİLMLERİ

2004 – Büyük Buluşma

2008 – Gonca Karanfil

2009 – Bir Bulut Olsam

2009 – Kanal-İ-Zasyon

2011 – Labirent

2010 – 2012 – Yahşi Cazibe

2014 – Zeytin Tepesi dizisi

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?
Şeyma Subaşı'nın düğün maliyeti ne kadar?