A24.com.tr » medya » Ufak Tefek Cinayetler Arzu Tülin Özer kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Arzu Tülin Özer kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Arzu Tülin Özer kimdir kaç yaşında

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Tülin Özer'in son dizi projesi Ufak Tefek Cinayetler'deki Arzu Kara karakterini ve çok daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz...

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler'e sayılı saatler kaldı. Dizinin yeni bölümü bu akşam Star TV'de yayınlanacak. Dizide Arzu karakterini canlandıran ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Tülin Özer'in hayatını ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz

Dizide bulunan 4 ana kadın karakterden biri olan Tülin Özer, Arzu Kara karakterini canlandırıyor. Arzu karakteri diğer kadın karakterlere oranla daha domestik. Dizinin en süpriz karakterlerinden biri kendisi. Onun hayat mücadelesini izleyeceğiz.

 

Ufak Tefek Cinayetler bu akşam saat 20.00'da yeni bölümüyle Star TV'de olacak. Dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın çünkü Sarmaşıkta olan partide büyük şeylerin olacağı kesin...

Aşağıda Arzu karakterini canlandıran Tülin Özer'in hayat hikayesini bulabilirsiniz. Bakalım dizinin yeni bölümünde Sarmaşıkta neler meydana gelecek?

Arzu Kara Karakteri Kimdir?

Aynı yaşta. Dört kadının, dördüncüsü… Hikayenin en sürprizli karakteri… Diğerlerine göre çok daha domestik, erken yaşta evlenip çoluk çocuğa karışmış. Aldatılıp, boşanıp, hayata yeniden başlaması hikayesini izleyeceğiz. Güçlendikçe kötüleşecek.

TÜLİN ÖZER KİMDİR?

Tülin Özen, 24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun’da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesi ve babası mühendistir. Bir kız kardeşi vardır. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisedeyken fiziği ve kimyası iyi olduğu için İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliğini gitmiş. 3.sınıftayken Yeditepe Üniversitesi'nin konservatuar sınavlarına girmiş ve kazanmış ailesine kazandığını söyleyip okulunu 3. sınıfta bırakmış ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı.

2004 yılında Semih Kaplanoğlu’nun yazıp yönettiği “Meleğin Düşüşü” adlı sinema filminde oynadı. Bol ödül alan bu filmde Tülin Özen de En İyi Kadın Oyuncu ödülü almıştır.

2013 yılında “Aldırma Gönül” adlı dizide oynadı. Yine aynı yıl “Mavi Dalga” adlı sinema filminde Ayris Alptekin, Onur Saylak, Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynamıştır.

Tülin Özen, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan “Pek Yakında” sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Ödülleri:

2004 – 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu-Meleğin Düşüşü

2005 – 11. Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu-Meleğin Düşüşü

2005 – 16. Ankara Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu-Meleğin Düşüşü

2008 - Sadri Alışık Ödülleri, En iyi yardımcı kadın oyuncu-Vicdan

2009 - Adana Altin Koza Film Senligi, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu-Vicdan

2009 - Siyad Ödülleri,En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu-Vicdan

Filmleri ve Dizileri:

2014 - Pek Yakında (Sinema Filmi)

2013 - Mavi Dalga (Ceylan) (Sinema Filmi)

2013 - Aldırma Gönül (Gönül) (TV Dizisi)

2012 - Yük (Zeynep) (Sinema Filmi)

2012 - Karnaval (Demet) (Sinema Filmi)

2011 - Üsküdar'a Giderken (Ayşe) (TV Dizisi)

2011 - Mi Hatice (Kısa Film)

2011 - Bizim Yenge (Zeyno) (TV Dizisi)

2009 - 2010 - Kapalı Çarşı (TV Dizisi)

2009 - Bal (Anne) (Sinema Filmi)

2009 - 11'e 10 Kala ( ) (Sinema Filmi)

2008 - Vicdan (Songül) (Sinema Filmi)

2008 - Süt (Köylü Kız) (Sinema Filmi)

2008 - Cennetin Çocukları (Cennet) (TV Dizisi)

2007 - Yumurta (Sahaftaki kadın) (Sinema Filmi)

2005 - Beyaz Gelincik (Meryemce Aslanbaş) (TV Dizisi)

2004 - Meleğin Düşüşü (Zeynep) (Sinema Filmi)

2004 - Aynalar (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık’ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı!

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

YORUMLAR
  Dünyayı saran yeni trend Solo Yemek!
Dünyayı saran yeni trend Solo Yemek!