A24.com.tr » dizi haber » Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayında mı? - 1 ufak tefek cinayetler tekrarı ne zaman

Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayında mı? - 1 ufak tefek cinayetler tekrarı ne zaman

Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayında mı? - 1 ufak tefek cinayetler tekrarı ne zaman

Star TV'nin beğenilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, yoluna 6. bölümüyle devam ediyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in 6. bölüm fragmanı yayında mı? Ufak Tefek Cinayetler son bölüm yeni fragman izle.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Mert Fırat gibi önemli isimlerin paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler, 5. bölümüyle yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Star TV'de yayınlanan dizinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

İzleyicilerin heyecanla beklediği 6. bölüm fragmanında, yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek. Peki Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 6. BÖLÜMDEN İLK FRAGMAN

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekrana gelen 5. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Nefes kesen bölümün ardından 6. bölüm fragmanı için de bekleyiş başladı.

Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm fragmanını bekleyen izleyiciler, yeni bölümde neler yaşanacağıyla ilgili ipuçları almak için yeni bölüm fragmanını bekliyor. Yayınlanan fragmanla birlikte 5. bölümde akılda oluşan soru işaretlerinin bir kısmı giderilecek ve yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanının kısa bir süre içinde izleyicilere sunulması bekleniyor. Böylece yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyicilere ipuçları verilecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne?

 

YORUMLAR
  Photoshop efektlerine meydan okuyan sanatsal makyaj!
Photoshop efektlerine meydan okuyan sanatsal makyaj!