A24.com.tr » medya » Ufak Tefek Cinayetler 35 bölüm fragmanı - Star yeni son bölüm

Ufak Tefek Cinayetler 35 bölüm fragmanı - Star yeni son bölüm

Ufak Tefek Cinayetler 35 bölüm fragmanı - Star yeni son bölüm

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam yayınlanan 34. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Peki yeni bölümde neler olacak? 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı akşamlarının büyük ilgi gören dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler, 25 Eylül akşamı 34. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizideki sürpriz gelişmelerin ardından 35. bölümde neler olacağı merak edildi. Peki fragman yayınlandı mı? İşte detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor.

Merve ve Kerim'in aşk savaşı başlıyor!

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

 Ufak Tefek Cinayetler 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV, dizinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.

YORUMLAR
  Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)
Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)